Profile cover photo
Profile photo
nurfadilah suardi
46 followers -
Kaya dan Berjaya
Kaya dan Berjaya

46 followers
About
nurfadilah's posts

Post has attachment
Selamat hari wanita sedunia
Don't cry, lets Gojes ๐Ÿ‘ฐ. Gojes Skin Semoga wanita-wanita di dunia ini tabah menghadapi dugaan dan cabaran hidup. Hadiahkan wanita tercinta uols set Gojes Skin. #MamaQDShoppe #MamaQD #GojesSkin๏ปฟ

Post has attachment
Gojes Skin terbaik๏ปฟ

Post has attachment
Kandungan bahan dalam Gojes Skin
Ada yang tanya Mama QD apa kandungan bahan dalam Gojes Skin ni? Dan kenapa kesan Gojes Skin cepat dan pantas pada kulit?ย  Untuk pengetahuan uolls, Gojes Skin diperkayakan dengan pelbagai buah yang mengandungi vitamin tinggi seperti :-ย  ๐Ÿ‡ rasberry ๐Ÿ‡ blackb...๏ปฟ

Post has attachment
Testimoni Gojes Skin - Jerawat kecut dan kering
Baru ambil 4 sachet Gojes Skin, ada perubahan pada kulit. Ruam dan jerawat dah kering dan kecut. Tinggal parut jerawat. Itupun dia ambil satu sachet untuk 2 hari. Kalau ambil satu sachet sehari, lagi cepat kesan tu ๐Ÿ˜. Testimoni Gojes Skin Inilah suplemen A...๏ปฟ

Post has attachment
Pantang larang ketika ambil Gojes Skin
Pantang larang ketika ambil Gojes Skin. Nak cantik kenalah pantang sikit, barulah Gojes ๐Ÿ‘ฐ. Betul tak? Tapi pantang larang ni takdelah berat dan susah mana pun. Mesti uolls boleh ikut.ย  Pantang larang ketika ambil Gojes Skin Pantang larang ketika ambil Goje...๏ปฟ

Post has attachment
Cara makan Gojes Skin
Cara makan Gojes Skin ialah ambil satu sachet. Koyak sachet dan kemam. Rasa anggur yang sangat sedap. Atau boleh dibancuh dengan air. Waktu yang sesuai diambil ketika malam sebelum tidur. Ini kerana waktu malam kita berehat dan ia lebih memberi kesan maksim...๏ปฟ

Post has attachment
Gojes Skin suplimen terbaik
Mencari suplimen semua dalam satu? Tak sempat nak makan 2-3 suplimen dalam sehari? Ni dia yang uolls perlukan. Kebaikan Gojes Skin Gojes Skin jawapannya, semua dah lengkap ๐Ÿ˜. Hanya 1 sachet uolls dapat semua kebaikan ini ๐Ÿ‘‡. ๐ŸŒธ recharge ๐ŸŒธ detox ๐ŸŒธ tighten...๏ปฟ

Post has attachment
Testimoni Gojes Skin - Badan bertenaga
Ada yang ambil Gojes Skin ni badan lebih bertenaga. Tak makan nasi pun ok je ๐Ÿ’ƒ. Kalau macam nilah boleh slim ni. ย Ini testimoni dari salah seorang pengguna Gojes Skin. Testimoni Gojes Skin Inilah suplemen All in 1 yang paling best setakat ini. Mama QD pun ...๏ปฟ

Post has attachment
Hadiah Krismas dari 8Share๏ปฟ

Post has attachment
3 CPUV Petrosains๏ปฟ
Wait while more posts are being loaded