Profile cover photo
Profile photo
Fire and Medical Training Centre FMTC
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Vanaf 1 januari 2017 is de nieuwe STCW code ingegaan, vanaf heden moeten alle zeevarenden om de vijf jaar een gecertificeerde training volgen, waarbij ze opgeleid worden om calamiteiten het hoofd te bieden en om zichzelf en collega´s in veiligheid te brengen. Lees hier wat dit voor u betekent.

Post has attachment
Ben jij op zoek naar een unieke, leuke maar zeker ook leerzame stage op een unieke locatie en wil jij werken met Virtual Reality? Dan hebben wij DE stage voor jou!

Post has attachment
Om iedere zeevarende de kans te geven om de juiste STCW trainingen voor 1 januari 2017 te herhalen, biedt FMTC vanaf heden de uitkomst om ook in het weekend te trainen. Heeft u al de juiste papieren?

https://www.fmtc.nl/blog/stcw-trainingen-nu-ook-in-het-weekend-bij-fmtc/

Post has attachment
Wij blazen hoog van de toren dat vanaf heden FMTC de GWO trainingen (Global Wind Organisation) aan mag bieden. https://www.fmtc.nl/blog/fmtc/fmtc-officieel-gecertificeerd-voor-gwo-trainingen/

Post has attachment

Post has attachment
Schrik jij niet van water en vuur en wil jij graag werken op een unieke locatie? Kun jij op een leuke en creatieve manier iets overbrengen op anderen? Dan hebben wij dé baan die bij jou past!

http://www.fmtc.nl/blog/vacature-instructeurs-offshore-maritiem-en-brand/
Wait while more posts are being loaded