Profile cover photo
Profile photo
Amy J
About
Posts

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Travel ke Bali 5H4M | Tanah Lot Temple & Uluwatu Temple
assalamualaikum and hello lads! ha, sementara segala memori masih ada dalam ingatan. aku nak sambung cerita aku semasa berada di Bali. sedar tak sedar sudah masuk hari kedua aku di Bali. aku dengan dia dah keluar dari bilik masing-masing seawal jam 7:30 pag...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Travel ke Bali 5H4M | Seminyak
assalamualaikum and hello lads! alkisahnya masa pergi Matta Fair haritu, dia ajak aku travel sekali. aku kalau bab travel ni memang laju lah mengikut. fikir punya fikir, akhirnya pilih tempat yang pernah menjadi impian aku untuk honeymoon. haha. sebab tengo...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Trip ke Tokyo 2018 8H7M | Kos dan Itinerari
assalamualaikum and hello lads! Konnichiwa. ha, most of us memang dah lama teringin nak ke Jepun kan. aku sebenarnya terkecuali dalam kalangan kalian ni. aku tak berapa minat crowded cities. tapi since member baik dah ajak, and aku nak sangat cari negara ya...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Points To Remember In Sending a Condolence Wreath
During the darkest hours in funerals, you can always shed some
light by sending a condolencewreath for the grieving family as the loss would be immeasurable and it
will be a sweet and comforting thing to do to show some love and concern. Points To Remember
...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded