Profile cover photo
Profile photo
Amy J
About
Posts

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Hadiah Istimewa Birthday
assalamualaikum and hello lads! okay, ini sebenarnya dah lama berlalu. birthday aku pun last month. 10 Oktober. tapi harini baru sempat nak bercerita. and kalini aku hadiahkan something special untuk someone special juga. siapa, apa hadiah tu? ha, baca deka...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Movie Best di Netflix
assalamualaikum and hello lads! Netflix sejak dua menjak ni menjadi sebutan ramai orang kan. aku dahulu pun dah lama dengar pasal Netflix. tapi nak subscribe tu memang tak la sebab kena pakai duit kan. and ada banyak lagi benda aku boleh pakai daripada subs...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Bergambar di Urbanscape House, Kuala Lumpur
assalamualaikum and hello lads! Sabtu lepas memandangkan tak ada apa nak buat, aku dengan dia pergi ke Urbanscape House. tempat ni aku tak pastilah dibuka setiap hari atau tak. tapi setiap tahun pasti akan ada event best di Urbanscape House. kalau korang ta...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Konsert Semalam di Malaya di Dewan Filharmonik Petronas dan KLCC Sky Bridge
assalamualaikum and hello lads! sejak tahun 2018 ni, macam-macam benda baru aku dah buat. semuanya sebab ada dia. barulah terasa seronok nak buat aktiviti yang dah lama terpendam dalam hati kan. hahaha.. okay, enough cheesy talk.  Konsert Semalam di Malaya ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded