Profile cover photo
Profile photo
Wani Izzati
47 followers
47 followers
About
Wani's posts

Post has attachment
Kau Tanya Kau Jawab Balik
Kau sabar. Kau sabar lagi. Kau sabar lagi lagi. Bila kau tak tahan. Kau rasa kau dah sampai limit. Tapi tak. Kau sabar lagi lagi lagi. Arghh semua ni bullsh*t. Kenapa kau sabar sangat. Apa yang kau dapat. Kau bagi dia bunga. Dia ada kesah? Peduli pula dia. ...

Post has attachment
Lelaki Berubah Bila Selesa
Sejak melangkau 2 tahun, memang dia berubah. Bukan sebab dia ada perempuan lain ke ape, tapi sebab dia dah terlampau selesa. Awal 3 bulan dulu, dia manjakan kau macam puteri raja then layanan tu makin kurang dan kurang. Itu perkara biasa. Bersyukur lah kau ...

Post has attachment

Post has attachment
KAU SIAPA?
Kau siapa mendabik dada, dagu menujah langit? Kau siapa harap di muliakan kerana kebaikan sekecil zarah? Kau siapa merasa kebal kerana kesihatan yang bukan lama? Kau siapa rasa besar hanya kerana kekayaan yang turun naik? Kau siapa minta di agung-agungkan k...

Post has attachment

Post has attachment
Asap Kepul Kepul
aku duk usha, duk perhati je dari jauh. apekebenda la dia bawa beg cam pencil case ni merata. tapi nak tanya mulut tengah berat. kurang mood sikit malam ni. dia duk main phone bumblebee dia. kaler kuning menyerlah. sekejap-sekejap hirup barli suam. lama aku...

Post has attachment

Post has attachment
KONTRA
kontra. orang kata "biasalah tu...baru ada variety kan" orang juga kata "macam mana nak hidup sama, banyak beza?" "tengok je laa nanti. ada jodoh ada lah." dengan senyum kerang, aku jawab. memang aku dengan dia banyak kontra. dia, senyap. krik krik krik. bu...

Post has attachment

Post has attachment
apa nak jadi?
dulu time budak-budak, bila cikgu tanya cita-cita ape? dengan penuh semangat aku jawab... DOKTOR! time tu doktor, polis, askar, memang keje paling up la kat mata budak-budak hingus baya aku kalau ade sebut lain sikit satu kelas buat muka kagum even tak tahu...
Wait while more posts are being loaded