Profile cover photo
Profile photo
Daygku Haziqah
About
Daygku's posts

Post has attachment
Menyendiri lagi
Assalamualaikum w.b.t hai people? lamanya dayg tak jumpa korang (emoji menangis) sumpah rindu nak blogging macam dulu wey hmm sorrylah sangat-sangat kalau ada sesetengah silent readers dayg menantikan ke-update-an entry baru (padahal takde perasan je lebih ...

Post has attachment
Pendapat : Sakit Hati ?
Assalamualaikum w.b.t Sakit hati? Ya semua orang pernah sakit hati kan lumrah la sebab tu perasaan yang semua orang akan rasa. Tapi kalau setiap kali berlaku pun tak bagus juga kan sebab dia akan menimbulkan lagi satu perasaan yang dipanggil stress. Sebenar...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Postcards Giveaway from Czech & Germany
Assalamualaikum w.b.t. Giveaway tamat pada 09 Januari 2015 anda ditag :- Cik Nufah Anis Farhana Cik Fafa

Post has attachment
Tak boleh makan daging ?!
Assalamualaikum w.b.t credit : Google Ye, dayg tahu hiperbola je tajuk tu hahaha tapi ni betul tau dayg tak boleh makan daging tak kisah la daging lembu, kerbau,  arnab, angsa dan sebagainya tapi dayg memang tak boleh makan daging sebab asal dayg makan je l...

Post has attachment
GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG
09/12/2014 Assalamualaikum reader(s) hadiahnya menggoda gila, jom join cepat-cepatttt hehehehe!! 

Post has attachment
GIVEAWAY KUSARAH 2014
09/12/2014 Assalamualikum reader(s) *klik banner untuk join Syarat-syarat penyertaan; Warganegara Malaysia Seorang blogger sama ada lelaki atau perempuan Patuhi semua syarat yang ditetapkan Start : 25 November 2014 Deadline : 25 December 2014 Winner Announc...

Post has attachment
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha
05/12/2014 Assalamualaikum reader(s) Assalamualaikum Salam sejahtera buat semua. Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukh...

Post has attachment
Segmen " Jom jadi sahabat! " By Hana
04/12/2014 Assalamualaikum reader(s) Hai uolls! dayg berkenan sangat nak join segmen ni sebab cik Hana ni buat pencarian BFF di alam blogger katanya. Segmen ni menyebabkan uolls memerah otak yang dah lama tak guna disebabkan cuti nih untuk mendescribe diri ...

Post has attachment
SHORT GIVEAWAY BY EFFAFARHANA
28/10/2014 Assalamualaikum reader(s)
Wait while more posts are being loaded