Profile cover photo
Profile photo
queen qifa
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Check out this video on YouTube:.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Isyraf Swimming !
Beruntung laa Isyraf kecik2 dah swiming kat swimming pool,ammi dulu swimming pun kat air terjun jer kannn hahhaha Isyraf ni masa baby dulu memang cukup x suka mandi,asal mandi je mesti menangis2 tapi sekarang tak lagi....pantang nampak air,kemain menyengih ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
**
Seperti yang kita ketahui,setiap surah di dalam Al-Quran mempunyai kebaikan yang tersendiri jika diamalkan... Hari ini boleh la kita share kebaikan surah Al-Fatihah yang mungkin ada di antara kita tidak mengetahuinya... Antara kebaikan surah Al-Fatihah iala...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Resepi : Spaghetti Goreng
Pagi2 ke petang2 ke kalau dah xde kerja tapi lapar boleh la cuba resepi omak mertua eden ni haa hehehe.... Bahan-bahannya :- Bawang besar 1 biji - ditumbuk Bawang putih 3 ulas - ditumbuk Spaghetti (fusilli) - 1 paket (direbus dulu sehingga lembut) 1 sudu ci...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Resepi : Pizza Roti
Kadang2 kalau petang2 korang boring kan tapi nak makan tapi macam malas jer macam malas jer....jadi resepi ini ada yang paling sesuai untuk uolss mencuba.... Aku pun tengok biras laa masak...sedap la pulok kan...idok ler puas makannya....maka aku bernekad u...
Add a comment...

Post has attachment
Anak Kuat Menangis????
Pernah x korang tengah berjalan2 santai2 di mall ade baby yang melalak-lalak macam nak terkeluar anak tekak??puas mak apak baby tu memujuk baby tu x henti melalak??pernah tak korang melihat atau mengalami situasi begini??? Kalau bagi aku,perkara ni bukanlah...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded