Profile cover photo
Profile photo
Mohd Azrul Anuar Zolkafi
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Pengalaman Pertama: Sambungan Berkhatan
Assalamualaikum.. Post yang terdahulu, korang mungkin dah baca mengenai Pengalaman Pertama: Berkhatan. So apa kena mengena dengan post kali ni? Emmm.. *teruskan baca Ini ialah kali pertama saya melihat proses penyunatan secara fusion. Haha. Tradisional dan ...
Add a comment...

Post has attachment
Tidur dan Sakit Tangan
Assalamualaikum... Hai semua. Tadi bangun tidur, pukul 5.30 pagi. Macam biasa, menggeliat dan tiba-tiba.... Sakitnya tangannn.... Aduhai, macam tak larat nak angkat tangan. Semua pergerakan pun sakit. Aduhh, nak angkat lagi la.. Supaya sakit akan hilang kej...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Pertama: Menonton Filem di Pawagam
Assalamualaikum Hai semua. Ini ialah next cerita pengalaman pertama untuk menonoton wayang. Emm, seriously!! Sebenarnya, tak pernah masuk dalam panggung wayang sehinggalah time tu saya di salah satu universiti awam di Malaysia ni. Itupun abang-abang senior ...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Pertama: Menaiki Pesawat
Assalamualaikum Hai semua. Sudah lama tidak menulis. Memang betul-betul sibuk. Tapi sedihnya, ada ke orang nak baca? Followers pun ada 2 orang je. Huhu. OK patah balik kepada tajuk Menaiki Pesawat. Pengalaman pertama ni datang ketika saya berada di tingkat ...
Pengalaman Pertama: Menaiki Pesawat
Pengalaman Pertama: Menaiki Pesawat
shazruliman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Pertama: Mimpi Warna atau Mimpi Hitam Putih
Salam Pernahkah kita sedar tentang mimpi kita sebenarnya berwarna atau tidak? Tapi apa rasionalnya mimpi itu "colour" ke "black and white"? Kalau tak perasan boleh la ushar mimpi anda nanti. Hehe Saya pernah juga mencari artikel tentang topic yang diutaraka...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Pertama: Makan Sushi
Salam Sushi ialah makanan Jepun yang popular dikalangan orang kita. Tapi bukan semua orang berfikiran begitu. Saya pernah try makan sushi. Itu pun setelah terpengaruh dengan kawan-kawan. Tengok deorang ni makan macam berselera je. Jadi saya pun memberanikan...
Pengalaman Pertama: Makan Sushi
Pengalaman Pertama: Makan Sushi
shazruliman.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Pertama: Shoot Dokumentari
Salam Shoot dokumentari. Kisah ni berlaku ketika saya di sebuah institusi pengajian tinggi awam. Time tu belum tamat lagi sem akhir. Pengalaman yang tak tahu nak gambarkan apabila tiba-tiba sekumpulan masuk kepada gym lab dengan kamera dari sebuah tv nasion...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Pertama: Berkhatan
Assalamualaikum Hai jumpa lagi. Baru je masuk edisi ketiga untuk pengalaman pertama. Pembaca macam takde je. Hehe. Tak pe la belum rezeki la tu. Pengalaman berkhatan ni akan menjadi pengalaman pertama dan terakhir seumur hidup. Tak akan dilalui lagi. kali i...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded