Profile cover photo
Profile photo
Farah Waheda Wahid
11,527 followers -
iM a StRoNg GiRl WhO kEePs HeR sTuFf In LiNe. EvEn WhEn I hAvE tEaRs GoInG dOwN mY fAcE, i AlWaYs MaNaGe To SaY tHoSe TwO wOrDs -Im FiNe-
iM a StRoNg GiRl WhO kEePs HeR sTuFf In LiNe. EvEn WhEn I hAvE tEaRs GoInG dOwN mY fAcE, i AlWaYs MaNaGe To SaY tHoSe TwO wOrDs -Im FiNe-

11,527 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Day 2: Orang Hentam Brownie Kita Wak...
Sepanjang 19 tahun pegang lesen kelas D - belum pernah sekalipun Kak Fa bersalah di dalam kemalangan jalan raya yang melibatkan kenderaan yang Kak Fa naiki. Ahaksss... Hebat bukan? (Mesti ada yang rasa nak pusingkan bebola mata 360 darjah ni kan?). Beberapa...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Day 2: BALANITIS Pada Kanak-Kanak Lelaki
Kredit: Gambar diubahsuai dari sumber dari Google Sambungan kepada kisah staycation kami di KPJ Selangor Specialist Hospital di hari kedua... Bukan sekadar disahkan positif Influenza A sahaja tetapi nak dijadikan cerita, di hari yang sama juga, tiba-tiba al...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Day 2: Positif Influenza A
Kan Kak Fa dah kata? Betul tak? Naluri seorang ibu? Yang kali ini, demam Firash bukan demam biasa-biasa? Keputusan ujian daripada sampling yang diambil pada malam sebelumnya iaitu pada malam Firash dimasukkan ke wad menunjukkan yang Day 2: Positif Influenza...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Day 1 : Checked-In Di KPJ Kembali Setelah 4 Tahun
Cerita bermula 18 Januari 2019… Pagi ke sekolah seperti biasa, sihat walafiat seadanya. Mood ceria dan tak ada sebarang masalah. Di tadika, berdasarkan laporan semasa oleh Teacher Dyla… Hari tu, pagi tu, elok jer melompat-lompat sakan dengan gembira hatinya...
Add a comment...

Post has attachment
Wedding Car Decorations: The Best Way to Have Your Bridal Car Decorated with Flowers
If you are looking for ways to have your
bridal car in Singapore decorated with the best wedding car decorations, you
can opt for the Flower Delivery Singapore. The Online Florist Singapore offers beautiful decorations and designs to match your theme and st...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded