Profile cover photo
Profile photo
Tecu Constantin
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Pachet promo:
Biorezonanță SCIO + testare Quantum la 50% reducere.
Biorezonața SCIO evaluează bioenergetic, noninvaziv, întregul organism, alege medicamentele, suplimentele alimentare eficiente pentru pacientul testat.
SCIO tratează complex blocajele energetice; face detoxifierea și tonifierea organsmului.
Add a comment...

Post has attachment
Pachet promo:
Consult neurologic + testare Quantum la 50% reducere.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Centrele energetice – Chakras

Suntem cel mai complex “compus chimic” de pe planetă  cu 70% apă şi 30% materie solidă.

Ştiind că fiecare element chimic este compus din atomi care au energie, putem să ne imaginăm uşor câtă energie emite corpul uman. La fel cum energia atomului nu este percepută de ochiul uman (ochiul fizic), nici energia emisa de corp nu este percepută de analizatorul vizual.

Ființa umană este constituită din ŞAPTE SISTEME energetice-vibratorii, fundamentale numite Chakra, fiecare dintre acestea funcţionând – acţionând şi reacționând – pe principiul rezonanţei.

Corpul fizic este alcătuit din majoritatea elementelor tabelului periodic al lui Mendeleev in diferite proporții. Corpul fizic/somatic se încadrează in domeniul de vibrație al celor mai joase frecvențe comparativ cu cele şapte sisteme vibratorii subtile ale omului.

Formarea corpului fizic, dezvoltarea, întreţinerea, menținerea, perfecționarea precum şi refacerea celulelor lezate sunt rezultatul operării adecvate, OPTIME a sistemului – Câmp de Energie – de pe nivelul de vibrație al doilea, imediat superior celui fizic, numit corp eteric, pranic sau bioplasmatic.

Citiți mai multe accesând linkul. Lectură placută.
Add a comment...

Neurologia este o ramură specială a medicinii care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central sau periferic. Structurile organice ce țin de domeniul neurologiei sunt – pe de o parte – creierul, măduva spinării (reprezintă sistemul nervos central), structurile înconjurătoare, precum și vasele sanguine care le hrănesc, – pe de altă parte – nervii cranieni, rădăcinile nervoase și ganglionii spinali, nervii periferici, după ieșirea din canalul spinal, inclusiv legăturile cu mușchii scheletici (reprezintă sistemul nervos periferic). Termenul de “Neurologie” a fost introdus de anatomistul englez Thomas Willis.

Istoric

Primele indicații asupra unor încercări de tratamente “neurologice” rezultă din descoperirile arheologice”. Aproximativ cu 10.000 de ani a.Chr. au fost efectuate trepanații craniene. Deschiderea cutiei craniene este singura dovadă a unei metode de tratament, pentru că modificările osoase se pot constata și după mii de ani. Întru cât s-au observat procese de regenerare osoasă, rezultă că mulți dintre “pacienții” trepanați au supraviețuit. O condiție a supraviețuirii era lăsarea intactă a durei mater. Cu privire la indicațiile unei asemenea intervenții se poate numai specula, de presupus sunt simptome neurologice ca durerile de cap, crizele epileptice sau aveau – probabil – o semnificație rituală.

Mai multe detalii gasiti aici http://neuroimpuls.ro/neurologia-partea-1/
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Photo
2014-01-08
2 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded