Profile

Cover photo
yoorin melacolea
Lives in ampang
553 followers|1,348,206 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
Happy Belated Birthday Nur Irine Maisara
Assalamualaikum. Sebenarnya birthday Irine tahun lepas..hahaha..macam dah lama gila kan tahun lepas gituuuu.... Birthday dia 28 Disember.. Tapi mommy baru kedek-kedek nak buat entry sempena birthday dia..  Pejam celik pejam celik..Anak sulung , anak gadis, ...
 ·  Translate
Assalamualaikum. Sebenarnya birthday Irine tahun lepas..hahaha..macam dah lama gila kan tahun lepas gituuuu.... Birthday dia 28 Disember.. Tapi mommy baru kedek-kedek nak buat entry sempena birthday dia.. Pejam celik pejam...
1
Add a comment...

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
Bateri Kereta Kong | Bateriku.com sedia Membantu
Assalamualaikum & selamat malam.. Tadi Gjul balik kerja lewat.. Dekat pukul 6 petang baru dia tiba rumah.. selalunya pukul 4 lebih gitu dah sampai rumah.. Rupanya dia tolong kawan tempat kerja dia bateri kereta kong. Puncanya seharian sepanjang waktu bekerj...
 ·  Translate
Assalamualaikum & selamat malam.. Tadi Gjul balik kerja lewat.. Dekat pukul 6 petang baru dia tiba rumah.. selalunya pukul 4 lebih gitu dah sampai rumah.. Rupanya dia tolong kawan tempat kerja dia bateri kereta kong. Puncanya...
1
Add a comment...

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
Keputusan Paling Berat Menjadi Fulltime Housewife
Assalamualaikum.. pejam celik, pejam celik, dah 8 bulan jugak aku jadi fulltime house yerk.. Seronok ke tidak? Jawapan aku kadangkala seronok..kadangkala membosankan.. hihi.. Jadi surirumah ni bukan pilihan aku.. Aku sendiri tak pernah bercita-cita pon nak ...
 ·  Translate
Assalamualaikum.. pejam celik, pejam celik, dah 8 bulan jugak aku jadi fulltime house yerk.. Seronok ke tidak? Jawapan aku kadangkala seronok..kadangkala membosankan.. hihi.. Jadi surirumah ni bukan pilihan aku.. Aku sendir...
1
Add a comment...

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
LIBERTY PRINTING | MALAYSIA BUTTON BADGE SUPPLIER
Assalamualaikum..  Anybody out there love to collect button badge? I love too, but my collection not to many. I'm also do button badge on my wedding for family members. So, people who attend my wedding , know which 1 my family. Here I share where to find Ma...
Assalamualaikum.. Anybody out there love to collect button badge? I love too, but my collection not to many. I'm also do button badge on my wedding for family members. So, people who attend my wedding , know which 1 my famil...
1
Add a comment...

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
Ruam Bayi Powder Halal, Bersih & Suci
Assalamualaikum..  Sebelum ni uruskan Irine agak mudah juga.. sebab dia xde allergik apa2 produk.. Pakai segala jenama pampers ke semuanya okey.. xde laa keluar ruam ke melecet ke..gatal2 ke..memang takde.. so, nak beli pampers untuk irine dulu , mommy x de...
 ·  Translate
Assalamualaikum.. Sebelum ni uruskan Irine agak mudah juga.. sebab dia xde allergik apa2 produk.. Pakai segala jenama pampers ke semuanya okey.. xde laa keluar ruam ke melecet ke..gatal2 ke..memang takde.. so, nak beli pampe...
1
Add a comment...

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
Program Jom Kurus Cepat Bersama Dr Malinda
Assalamualaikum..  Ada tak pembaca blog ini yang nak gemuk?? Rata-rata keinginan manusia normal ni dah tentu tak nak gemuk sehingga mengakibatkan obesiti kan? Masing-masing berkeinginan bentuk tubuh yang menarik.. Tak nak lah terlalu kurus.. Dapat body "sol...
 ·  Translate
Assalamualaikum.. Ada tak pembaca blog ini yang nak gemuk?? Rata-rata keinginan manusia normal ni dah tentu tak nak gemuk sehingga mengakibatkan obesiti kan? Masing-masing berkeinginan bentuk tubuh yang menarik.. Tak nak lah...
1
Add a comment...

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
SHAMPOO SANTAN UNTUK.RAMBUT GUGUR
SHAMPOO SANTAN BAGUS UNTUK MERAWAT: RAMBUT GUGUR, KELEMUMUR GATAL KEPALA RAMBUT LAMBAT TUMBUH RAMBUT BERMINYAK ANAK2 RAMBUT KENA CUKUR BANTAK RAMBUT KASAR RAMBUT BERUBAN 1 BOTOL RM29 SHJ! BERMINAT NAK CUBA 1 BOTOL? WASSUP "SHAMPOO SANTAN" KE 014-9130342
 ·  Translate
SHAMPOO SANTAN BAGUS UNTUK MERAWAT: RAMBUT GUGUR, KELEMUMUR GATAL KEPALA RAMBUT LAMBAT TUMBUH RAMBUT BERMINYAK ANAK2 RAMBUT KENA CUKUR BANTAK RAMBUT KASAR RAMBUT BERUBAN 1 BOTOL RM29 SHJ! BERMINAT NAK CUBA 1...
1
Add a comment...

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
Kekal Sihat Dengan MILAGRO COFFEE PATAWALI
Assalammualaikum..  Selamat tahun baru.. 😄 Tak terlambat lagi kan nak wish selamat tahun baru...?? Kononnya Tahun baru ni aku nak berazam untuk kekal sihat.. Tak kurus pon tak pe lah.. janji nak nampak fit dan sihat.. luar dan dalaman.. asyik azam kurus je...
 ·  Translate
Assalammualaikum.. Selamat tahun baru.. 😄 Tak terlambat lagi kan nak wish selamat tahun baru...?? Kononnya Tahun baru ni aku nak berazam untuk kekal sihat.. Tak kurus pon tak pe lah.. janji nak nampak fit dan sihat.. luar d...
1
Add a comment...

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
Anak Lelaki Lebih Lasak Dari Anak Perempuan?
Assalamualaikum.. Betul ke perbezaan anak lelaki lebih lasak dari anak perempuan? ke sama je? hehehe.. siapa ada anak lelaki &perempuan mungkin boleh jawab persoalan ni..  Mulanya aku tak percaya..sebab awal2 lagi Wafiy ni jenis senyap je. Dia memang jarang...
 ·  Translate
Assalamualaikum.. Betul ke perbezaan anak lelaki lebih lasak dari anak perempuan? ke sama je? hehehe.. siapa ada anak lelaki &perempuan mungkin boleh jawab persoalan ni.. Mulanya aku tak percaya..sebab awal2 lagi Wafiy...
1
Add a comment...

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
Ruam Bayi Powder Halal, Bersih & Suci
Assalamualaikum..  Sebelum ni uruskan Irine agak mudah juga.. sebab dia xde allergik apa2 produk.. Pakai segala jenama pampers ke semuanya okey.. xde laa keluar ruam ke melecet ke..gatal2 ke..memang takde.. so, nak beli pampers untuk irine dulu , mommy x de...
 ·  Translate
Assalamualaikum.. Sebelum ni uruskan Irine agak mudah juga.. sebab dia xde allergik apa2 produk.. Pakai segala jenama pampers ke semuanya okey.. xde laa keluar ruam ke melecet ke..gatal2 ke..memang takde.. so, nak beli pampe...
1
Add a comment...

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
JUS QALBI AL EHSAN DI PAMERAN MAHA 2016
1 Disember hingga 11 Disember 2016 merupakan pameran MAHA 2016. Apa yang menarik di MAHA 2016, MAEPS Serdang ini? Mommy tak akan lepaskan peluang ke MAHA 2016 Booth D18, HALL C (International Hall) MAEPS, Serdang Selangor. Pameran Antarabangsa Pertanian, Ho...
 ·  Translate
1 Disember hingga 11 Disember 2016 merupakan pameran MAHA 2016. Apa yang menarik di MAHA 2016, MAEPS Serdang ini? Mommy tak akan lepaskan peluang ke MAHA 2016 Booth D18, HALL C (International Hall) MAEPS, Serdang Selangor. ...
1
Add a comment...

yoorin melacolea

Shared publicly  - 
 
TIPS DIAPERLESS IRINE SEBELUM DIA 3 TAHUN
Assalamualaikum.. Bulan depan 28/12, Irine dah menginjak usia 3 tahun. Tak sangka jugak berjaya diaperless dia sebelum.usia 3 tahun. Lama dah aku rancang tak nak kasi dia pakai pampers dari masa aku pantang kan Wafiy lagi. tapi gagal.. tu pon 2 hari je.. as...
 ·  Translate
Assalamualaikum.. Bulan depan 28/12, Irine dah menginjak usia 3 tahun. Tak sangka jugak berjaya diaperless dia sebelum.usia 3 tahun. Lama dah aku rancang tak nak kasi dia pakai pampers dari masa aku pantang kan Wafiy lagi. ta...
1
Add a comment...
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
ampang
Links
Basic Information
Gender
Female