Profile cover photo
Profile photo
CMO69 - Kisteherautó bérlés, mikrobusz bérlés Budapest , autóbérlés Budapest
1 follower -
Kisteherautó bérlés Budapest, mikrobusz bérlés Budapest, autóbérlés Budapest - Ügyfélbarát kiszolgálás, megfizethető áron.
Kisteherautó bérlés Budapest, mikrobusz bérlés Budapest, autóbérlés Budapest - Ügyfélbarát kiszolgálás, megfizethető áron.

1 follower
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
http://optimumstore.hu/podium--galeria

Pódiumok árai: A pódium rendszerek, emelvények, galériák nagy előnye a testre szabható rendszer felépítés és a rugalmasság. A műszakilag képzett értékesítési csapat szívesen nyújt ügyfeleinknek tanácsot, hogy a pódiumok műszaki megoldása leginkább megfeleljen a felhasználói igényeknek. A pódiumok műszaki egyeztetését követően szakembereink a helyszíni egyeztetést, bejárást követően készítik el az akár 3D-s CAD pódium rajzot és az ahhoz kapcsolódó árajánlatot.Pódiumok

Szerkezet tervezés: A pódiumok, pódium rendszerek, emelvények, galériák minden egyes tartószerkezeti elemét összhangban az Eurocode szabványokkal méretezik. A Megrendelő által elfogadott, aláírt dokumentációt követően indul az egyes projektekhez szükséges galéria, pódium, több szintes tároló rendszerek elemeinek gyártása.

Gyártási folyamat: A pódiumok, pódium rendszerek, emelvények, galériák gyártása két részből tevődik össze: a függőleges tartószerkezetek (oszlopok) zártszelvény elemekből készült méretezett szerkezetek, mely elemeket CNC vezérlésű fűrészgépekkel darabolják, hegesztő robotok végzik el a csatlakozó elemek rögzítését és automata fúró, lyukasztó gép végzi a perforálást. Az oszlopok szinterezéssel kapják meg a felületkezelésüket.

A pódiumok árai, pódium rendszerek, emelvények, galériák födém tartószerkezete horganyzott felületű hidegen hengerelt szelvényekből készülő C, I, vagy Szigma profil, mely automata profilsoron készül. A szelvények méretre vágását CNC vezérlésű daraboló gép végzi. A szelvények keresztmetszete a gerincen végigfutó perforálásnak köszönhetően alkalmas arra, hogy azon a járófelület alatt a gépészeti vezetékeket keresztül lehet fűzni.
Add a comment...

Post has attachment
http://optimumstore.hu/

Tevékenységi körünk irattárak, raktárak, üzemi csarnokok berendezése

A raklapos polcrendszerek között az alábbi típusok a leggyakoribbak:

Soros raklapos állványok:

A soros raklapos állványok olyan hagyományosnak mondható raklaptároló polcok, melyek raklapon tárolt áruk elhelyezésére szolgálnak. Minden rakat szabadon hozzáférhető a kiszolgáló folyosóról, a be- illetve kitárolást targonca végzi. A megfelelő stabilitás érdekében és a munkavédelmi előírásoknak megfelelően a sorok raklapos állványokba minimum 2 darab gerenda-szint szükséges.

A soros raklapos állványok két fő elemből állnak: állványkeret és tartógerenda.

Lemezpolcos állványok

Rendkívül sokoldalú, egyszerűen szerelhető állványrendszer akár 150kg-os polconkénti megoszló terheléssel. A keretek kialakítása lehetővé teszi, hogy több teherbírási kategóriában optimalizált megoldást nyújtson a kis áruk vagy a dobozos áruk tárolására. Könnyen, egyszerűen átépíthető, bővíthető rendszer. Ahol a polcok 300-800 mm mélységű 600-1500 mm hosszúságú méretben és kialakításban készülnek, e tulajdonságai által a felhasználhatóságuk nem ismer határokat. A polclapok csavarkötés nélkül speciális klipszekkel rögzíthetőek a tartóoszlopokhoz.

EMELVÉNYEK, PÓDIUMOK OLCSÓN, IGÉNYRE SZABVA

A raktározás és a tárolás nagy feladata az áru gyártása és a felhasználása közötti különbség és időbeli eltolódás kiegyenlítése mellett, hogy a tárolást végző cég a lehető legoptimálisabb költségek mellett biztosítsa mindezt. Sok esetben a raktárak belmagassága, a tárolásra kialakított polcrendszer és az árukészlet változatossága nem vagy csak nehezen biztosíthatja a költséghatékonyságot. Ezt főleg a magas cikkszámmal, de eltérő térfogattal rendelkező árukészletnél lehet tapasztalni, ahol a darabáru, a raklapos áru és a dobozos készlet a legeltérőbb mennyiségben fordul elő. A megoldást a raktáron belüli többszintes állványrendszer, galériás kivitel, emelvények, pódiumok nyújtják. Ezek az állványrendszerek ugyanúgy mint az alapesetben lehetnek raklapos, polcos, illetve egyedi kialakításúak.
Add a comment...

Post has attachment
http://keszhazak.net/blog-post/ok-azok-akiknek-nem-ajanljuk-a-keszhazakat/

Ők azok, akiknek nem ajánljuk a készházakat
A könnyűszerkezetes házak vagy készházak nem valók mindenkinek. Hiszen nem mindenki szereti a gyors, olcsó, szomszédbarát megoldásokat.
Mi nyugodtan alszunk emiatt. Elvégre a konkurenciának honnan is lenne ügyfele, ha nem lennének ezek az emberek? Márpedig mi nem akarjuk a konkurenciától elvenni a kenyerüket.
Lássuk tehát, kik azok, akiknek NEM ajánljuk a készházakat vagy könnyűszerkezetes házakat:
Azok az emberek, akiknek rengeteg a szabadidejük, és nem tudják, hogyan töltsék el hasznosan. Akik szeretnek tehát „elszórakozni” egy dologgal: bizonytalan döntéseket hozni, az alapanyagot egyedül, hosszas keresgélés után kiválasztani, ezt esetleg elrontani, majd visszafordulni és újat hozni. Nekik nem ajánljuk a készházakat vagy könnyűszerkezetes házakat. Hiszen a készházak gyorsan, nagyon feszes tempóban, jól szervezetten készülnek, ahol nincs idő szórakozni.
Add a comment...

Post has attachment
http://keszhazak.net/keszhazak-keszhaz-arak-konnyuszerkezetes-hazak-muszaki-leiras/

Készházak, készház árak, könnyűszerkezetes házak

Tervezés:
egyedi, illetve a már meglévő tervek készítését, engedélyeztetését
statika tervek készítését
számítógépes látványtervezést
belsőépítészeti tervek megvalósítását elvégezzük
Add a comment...

Post has attachment
http://keszhazak.net/

A könnyűszerkezetes ház sokféle elnevezése ismert a hazai piacon. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt házként ismerik. Magyarországon a családiház építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes, készház épületek száma rohamosan nő.

Készházak és készház árak
Árainkat kialakításakor fő szempont volt az előre kalkulálhatóság. Szerkezet árunk előre (akár terv ismerete nélkül is) pontosan kiszámítható. Ez a teljes bekerülés kb. 35-40 %-a. A négyzetmétereket az épület külső mérete alapján határozzuk meg. (a tetőtérben az 90cm-nél nagyobb belmagasságú területeket vesszük alapul). Földszintes épületnél a földszintes egységárral szorozzuk az alapterületet.

A könnyűszerkezetes házak, kész házak kiváló hőszigetelési tulajdonságúak, így jóval kedvezőbb fűtés költséget jelentenek mint amire egy téglaház esetében számítani lehet. Szintén mellettük szóló érv, hogy bruttó alapterületre visszaszámolva, egy kész ház hasznos lakótere nagyobb mint egy ugyanakkora alapterületű téglaházé.
Add a comment...

Post has attachment
Különleges alakú és anyagú testek, alkatrészek előállítása megrendelői igények alapján, technológiai paraméterei kutatása vízsugaras vágásnál.

Vízsugaras vágás - egy tiszta technológi

Működési elv: 4.000 - 5.000 bar nyomású speciális éles homokkal kevert vízsugarat juttatunk egy számítógép által vezérelt vágófejbe. Ez a CNC vezérlés, és a vízsugaras technológia olyan rugalmas megoldást ad, amely alkalmas nagybonyolultságú kétdimenziós vágások elvégzésére, szinte minden anyagból: acél, alumínium, kő, műkő, kerámia, fém - titán is -, üveg (edzett kivételével), műanyag, szigetelés, polifoam, Hungarocell, gumi, kőzetgyapot stb.

Ez a technológia egy környezetbarát hideg megmunkálás, mely nem hoz létre toxikus anyagokat, a munkadarab struktúráját nem változtatja meg.

Az abrazív vízsugaras megmunkálás ipari alkalmazása világviszonylatban évente mintegy 20%kal növekszik. A vízsugaras vágással napjainkban csaknem minden anyag megmunkálható káros hő és roncsoló hatás nélkül.
Add a comment...

Post has attachment
https://aivarex.hu/uveggyongy-szoras

Speciálisan szórási célra előállított üveggyöngy szórással a többi eljárással előállított felületnél fényesebb, homogénebb felület érhető el.

Mint általában a találmányok, a "homokfúvás" is egy természeti jelenségből származik. Először Dél - Amerikában figyelték meg a homokviharok polírozó hatását. A szél által hordott homok az épületüveget úgy homályosította, hogy az ablakrács lenyomata benne maradt.

Az eljárás és minden későbbi felülettisztítási eljárás a fent említett törvényen alapul. Mi is ez pontosan? A szórás folyamán becsapódó szemcse kinetikus energiát, azaz mozgási energiát végez.

Évtizedek óta jellemző a 6-7 bár, esetenként még magasabb munkanyomáson történő homokfúvás. Az általánosan használt szóróanyag vagy nagyméretű pl. kvarchomok 1 - 2 mm, vagy nagy fajsúlyú pl. acélszemcse 8,0 g/cm3. A túlnyomásos szóró berendezésekkel kiszórt szemcse a felületre becsapódva úgynevezett felületterhelést okoz. Síklemez deformálódik, kőburkolat erősen kopik, fa felület porlad, a sérülés elkerülhetetlen! A hagyományos "homokfúvás" mára már elavult terminológiává vált szabályozhatatlansága, pazarlása és szilikózis veszélye miatt.
Add a comment...

Post has attachment
https://aivarex.hu/

A légtechnika gyártás alapjai: a légtechnikai rendszerek kiépítését általában komfort, vagytechnológiai céllal valósítják meg.A külső nyílászáróval nem rendelkező helyiségekben keletkezett szennyezett levegő koncentrációjánakelvezetése, hígítása, vagy friss kezelt levegővel történő ellátása a feladata.

A légtechnikai rendszerek az egyéb épületgépészeti rendszerekhez képest hatalmas keresztmetszeteket alkalmaznak, ezért e légtechnika elemek elrejtése nem minden esetben megoldható, ezért ezen rendszerek helyét, már a tervezés során meg kell határozni, mivel az utólagos beépítése nagyon sok gonddal és a belsőépítészetben nem kívánt esztétikai hatással jár! Ez figyelembe kell venni a már a légtechnika gyártás tervezésekor is.

Speciálisan szórási célra előállított üveggyöngy szórással a többi eljárással előállított felületnél fényesebb, homogénebb felület érhető el.

Mint általában a találmányok, a "homokfúvás" is egy természeti jelenségből származik. Először Dél - Amerikában figyelték meg a homokviharok polírozó hatását. A szél által hordott homok az épületüveget úgy homályosította, hogy az ablakrács lenyomata benne maradt.

Különleges alakú és anyagú testek, alkatrészek előállítása megrendelői igények alapján, technológiai paraméterei kutatása vízsugaras vágásnál.

Vízsugaras vágás - egy tiszta technológi

Működési elv: 4.000 - 5.000 bar nyomású speciális éles homokkal kevert vízsugarat juttatunk egy számítógép által vezérelt vágófejbe. Ez a CNC vezérlés, és a vízsugaras technológia olyan rugalmas megoldást ad, amely alkalmas nagybonyolultságú kétdimenziós vágások elvégzésére, szinte minden anyagból: acél, alumínium, kő, műkő, kerámia, fém - titán is -, üveg (edzett kivételével), műanyag, szigetelés, polifoam, Hungarocell, gumi, kőzetgyapot stb.
Add a comment...

Post has attachment
https://webnavi.hu/weboldal-keszites

Egy jó weboldal készítésével növelheti az ügyfelei számát. Egy igénytelenül összerakott weboldal, vagy annak teljes hiánya nagyon könnyen elijesztheti a potenciális vevőket. Senki nem fog Önnel kapcsolatba lépni, így érdemes komolyan venni, és befektetni egy igényes weboldal fejlesztésbe, hogy az hozzon is pénzt az Ön számára.

A weblap fejlesztés egyben az Ön márkáját is hirdeti. Kialakít róla egy képet, és bemutatja a közönségnek, amit el kíván mondani. A weboldal olyan információkat tartalmaz, melyek segítségével az emberek képet kaphatnak a márkádról.

Könnyebben mondhatja el az embereknek, miért bízhatnak meg Önben. A weblapod felsorolhat korábbi véleményeket, a referenciáit, és ezek mind erősíthetik az Önbe vetett bizalmat. Valószínűleg nem éri meglepetésként, ha elmondjuk, hogy ma már a legtöbb ember először a neten néz utána egy cégnek, melytől rendelne valamit, illetve megbízna valamilyen munkával. Figyeljen majd a honlap készítés során arra, hogy a weboldal erősítse a bizalmat, ne pedig rombolja azt!
webnavi.hu
webnavi.hu
webnavi.hu
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded