Profile cover photo
Profile photo
Fitness Akadémia
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Újbuda közkedvelt parkjában, a Feneketlen tónál, épül Budapest legújabb fitnesz parkja és futópályája. 
Add a comment...

Post has attachment
Személyi edzőm van! Elég felkapott manapság ez a fajta szokás. Ez csak egy divat, vagy komoly szaktudás birtokában lévő szakemberek által nyújtott szolgáltatásról van szó? Kell-e nekem egyáltalán személyi edző, hiszen mindenféle gyakorlatot meg lehet nézni az interneten? Akkor most mi az igazság?
Add a comment...

Post has attachment
Sokakban felmerül a kérdés, hogy igen, nagyon hasznos és egészséges a sportolás, de hogyan illeszthető be a hétköznapokba? Nem is igazán a hogyan, inkább a mikor a problémás. Akinek a sport az élete, az megteheti, hogy e köré építi fel a mindennapjait. Aki hobbiból sportol, annak a nap nagy része munkával telik és csekély szabadidejét a családjával, barátaival szeretné tölteni. 
Add a comment...

Post has attachment
A nyári melegben nem esik jól begyújtani a sütőt. Ez az egészséges csupa csoki torta sütés nélkül készül. Csak össze kell keverni a hozzávalókat robotgépben, majd berakni a tortát 1 órára a mélyhűtőbe. Paleo, vegán, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes és cukormentes. Viszont tele van egészséges hozzávalókkal és nem utolsósorban nagyon finom.
Add a comment...

Post has attachment
Kettlebell, TRX, súlyzó, ugrókötél, labda, step pad, gumiszalag, bokszzsák. Ugye te is tudnál még sorolni néhány divatos fitnesz eszközt, ami hatékonnyá és változatossá teszi az edzést? Én mégis azt mondom, hogy a jó öreg fekvőtámasz – felülés – guggolás hármasnak is megvannak a maga előnyei.
Add a comment...

Post has attachment
Fontos tudnivalók a folyadékpótlásról Szervezetünk kiegyensúlyozott működésének nélkülözhetetlen részeleme a megfelelő hidratáció. A nyári meleg kapcsán különösen aktuális a téma.
Add a comment...

Post has attachment
Én személy szerint nagyon ódzkodom a sztereotípiáktól, ezért is bosszant, amikor irigykedő és rosszalló megjegyzéseket kapok arra vonatkozóan, ahogyan én a sporthoz viszonyulok. Leginkább az dühít, mikor azt hallom, hogy „igen nagyon divatos lett mostanában ez a fitness dolog…”
Add a comment...

Post has attachment
Napjainkban egyre több kutatás foglalkozik a szabadtéri edzéssel és annak előnyeivel. Nem véletlenül. A szabadtéri mozgás másfélszeresére növeli a gyakorlatok közben jelentkező pozitív hatásokat az edzőtermi gyakorlatokkal szemben. Jelentősen csökkenti a stresszt, javítja a mentális egészséget, az általános hangulatot és az önbecsülést. Nem beszélve arról, hogy a mozgás helyszíne lehetővé teszi a szervezet számára a D-vitamin előállítását.
Cikkemben a szabadtéri edzőparkok legfontosabb jellemzőit igyekszem bemutatni, remélve, hogy az olvasók egy lépéssel közelebb kerülnek az imént felsorolt pozitív hatásokhoz.
Add a comment...

Post has attachment
Ha valóban a 24. órában vagyunk, és nem csak a naptárban, hanem az időjárásban is végérvényesen beköszöntött a nyár, ellenben a tükör előtt állva nem tetszünk magunknak (ami nem azt jelenti, hogy másnak nem tetszünk!!!!), vagy szeretett ruhadarabjaink bizonyulnak szűknek, bőnek, nem elég feszesnek, vagy áramvonalasnak, a két legkézenfekvőbb gondolatunk a „holnaptól diétázom” és /vagy „valamit sportolni kellene”.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded