Profile cover photo
Profile photo
SAFARAS ZAKARIA
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
"Saya seorang gadis yang dikurniakan kulit yang berwarna gelap dan wajah yang tidak cantik. Semua orang memanggil saya “Si Hitam” termasuk guru – guru saya.

Saya akui, kulit yang berwarna gelap dan wajah yang tidak cantik telah menjadi suatu bahan hinaan kepada saya. Itulah yang membuatkan saya berasa amat sedih.."

No body’s perfect, tiada orang yang sempurna. Jangan biarkan orang lain memberi stigma negatif kepada anda. dapatkan sekarang booster whitening dengan harga Rm 80. Ada 30 capsule di dalamnya. Hanya makan 1 biji capsule untuk 4 hari. Untuk dapatkan keterangan lanjut sila pm 0169760886.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
29/11/2017
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
29/11/2017
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhoto
29/11/2017
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
sajak untuk ibu
Kasih sayang seorang ibu
Kasih sayang seorang ibu
81fashion.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
NEW ARRIVAL PANDORA HIQH QUALITY 100% SILVER PLATED 925
MYR120
USD28
FREE POSTAGE
FREE PREMIUM PACKAGING
~free bag pandora
~free box pandora
~free pouch bag
~free cloth pandora
SAIZ DARI 12cm~23CM
LIMITED EDITION.
PhotoPhotoPhotoPhoto
28/01/2017
4 Photos - View album

Post has attachment
Nak post IKLAN kat GROUP fb satu2 kan susah dan xde masa.Dengan fbmate AUTOPOST sekejap jer SIAP DAN MUDAH. HANYA dalam 5 minit iklan anda boleh post ke unlimited group...cepat pm saya kalau anda berminat atau whats app 0146951023 atau klik sini http://affiliate.cikgupemasaran.com/fbmate-pro/order/bigmoney atau http://affiliate.cikgupemasaran.com/fbmate-pro/bigmoney

Post has attachment
Tak tau nak cari hantaran apa untuk tunang atau bakal suami jom klik https://singgahalam.wordpress.com/2017/01/10/set-hantaran-lelaki
Set Hantaran Lelaki
Set Hantaran Lelaki
singgahalam.wordpress.com

Post has attachment
Kebaya che ta
Rm108/tm113ss

Whats app 01128081446

Free size fit S to M

Material: Cotton stretchable dan lace
**tidak panas dan stretchable. Selesa dipakai
**bahagian dada dan lengan dihiasi lace, tampak mewah dah exclusive
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**skirt mermaid cut dan pinggang getah
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

Detail ukuran:
Bahu-13-14
Dada-34-38
Pinggang-30-34
Pinggul-34-38
Labuh baju-27
Panjang lengan-23
Lebar lengan-14

Ukuran skirt
Pinggang-26-332
Pinggul-32
Labuh kain-40

Warna emerald green ade tau....warna2 hot...jn lambat nt x sempat plak nak grab
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Beauty kurung and songket
19 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded