Profile cover photo
Profile photo
emma diana
306 followers
306 followers
About
emma's posts

Post has attachment
Majlis Nikah Syifa + fahmi
Nikah day Syifa + Fahmi Kapar,Selangor 1 April 2017 Dua hati bersatu. Selamat pengantin baru. Any inquiries 0134606035

Post has attachment
Majlis bertandang Azhar + Ain
Majlis Bertandang ( shoot for snappeek ) Azhar | Ain Kg medan,Pj Dua jiwa bersatu , Selamat pengantin baru . Any inquiries 0134606035 OP Emma Diana ( pic indoor ) , AmirahWani ( pic outdoor ) INDOOR SHOOT OUTDOOR

Post has attachment
Outdoor Suaidah + Solihin
🍃 iktan pernikahan , Jodoh Itu rahsia Allah " CINTA AKAN BAHAGIA DENGAN LEBIHKAN CINTA PADA ILAHI " OUTDOOR NOR + SOLIHIN LOKASI : SETIA ALAM PHOTOGRAPHER Emma Diana Contac for Book :- WhatsApp : 0134606035 Wechat id : cikecikebombom IG : @emmadiana_mazlan...

Post has attachment
Majlis persandingan dan Outdoor Wani + Zaudi
Perkongsiang entry job kali ni , pengantin betul2 depan lorong hihi  TQ adik wani ambil service kak ema ,dan gambar untuk job ni xdapat upload full ( banyak gambar ) sebab dalam proses editing , so emma belanja gambar sikit jela hihi Wedding reception Wani ...

Post has attachment
Majlis Persandingan Syuk + Lily
Assalamualaikum .. Hai Gaissssssss ! lama ya kita tak aktive di blog . last pun Entry yang emma create December/2016 🙈  La ni nampk gayanya emma spam home blog mengke la untuk update gambar2 job ema 2016 hingga lah la ni 2016 . sebab apa tujuan ema update ...

Post has attachment
Majlis Persandingan Syuk + Lily
Assalamualaikum .. Hai Gaissssssss ! lama ya kita tak aktive di blog . last pun Entry yang emma create December/2016 🙈  La ni nampk gayanya emma spam home blog mengke la untuk update gambar2 job ema 2016 hingga lah la ni 2016 . sebab apa tujuan ema update ...

Post has attachment
Majlis Persandingan Syuk + Lily
Assalamualaikum .. Hai Gaissssssss ! lama ya kita tak aktive di blog . last pun Entry yang emma create December/2016 🙈  La ni nampk gayanya emma spam home blog mengke la untuk update gambar2 job ema 2016 hingga lah la ni 2016 . sebab apa tujuan ema update ...

Post has attachment
PENGALAMAN BUKA VENDOR UNTUK KLANG BRDIGE ART
Act this is my young brother business.
sebab fb kena hack . sebagai kakak , kita kena support hadek kita .

Detail semua kat bawah . nak contact save no kat bawah tu . nak tengok bape rmai y dah buat henna ngan adek kite . boleh ke laman sosial dia .

Henn...

Post has attachment
PENGALAMAN BUKA VENDOR UNTUK KLANG BRDIGE ART
Act this is my young brother business. sebab fb kena hack . sebagai kakak , kita kena support hadek kita . Detail semua kat bawah . nak contact save no kat bawah tu . nak tengok bape rmai y dah buat henna ngan adek kite . boleh ke laman sosial dia . Henna b...

Post has attachment
HUDA BEAUTY COSMETIC & NYX EYELINER [ I'AM SELLER COSMETIC ]
Assalamualaikum gaisss !  Nampak nya makin ramai la yang tergila gilakan product jenama huda beauty ni , Dari 1st product tak silap emma , bulumata , so natural sangat bulu mata dari hudabeauty ni , dan tercetus pulak eye shadow hudabeauty , Aumm serius war...
Wait while more posts are being loaded