Profile cover photo
Profile photo
Simon Broskov
35 followers -
Iværksætter og fodboldenthusiast
Iværksætter og fodboldenthusiast

35 followers
About
Simon Broskov's posts

Post has attachment
Boligmarkedet er på alle måder en svær størrelse i øjeblikket. Ejerlejlighedspriserne er tårnhøje og renteniveauet / best advice skifter med jævne mellemrum. 

Nu er nyt kurshop med til at bekymre boligkøbere, mig selv inklusiv! Hvad er din mening - giver det overhovedet mening at købe bolig i København pt.?

Post has attachment
Kender du til Pengeby app'en, udviklet af Danske Bank? Fantastisk til at give børn en bedre økonomisk forståelse.

På Stlaan.dk har de set nærmere på Pengeby applikationen i deres anmeldelse. Jeg kan kun anbefale at introducere den for dine børn, hvis de er i 5-9 år alderen. #Pengeby   #DanskeBank  

Post has attachment
Brug for et nyt jakkesæt? På Verdens-top10.dk er der en helt ny top 10 liste over jakkesæt udbydere i Danmark. 

God inspiration og inputs, hvis du ikke helt ved hvad du skal vælge. #Jakkesæt  +ANNE SPANG +Tøjeksperten 

Har du en favoritbutik eller mærke, man bør kende?

Post has attachment
Medier & Co's Google Places profil, hvor du kan læse om virksomheden og ikke mindst finde vores adresse og kontakt informationer. 

Post has attachment
Er du én af dem, som ikke får det store ud af Reddit? Mange får ikke fuld gavn af Reddit forummet, mig selv inklusiv. Jyllands Posten har lavet en kort guide, med et par gode pointer. 

Post has attachment
Medier & Co tilbyder nu alle hjemmesideejere en SEO analyse, der kan være med til at klarlægge svagheder og de vigtige tiltag, som din hjemmeside bør få udført. Læs mere om hvad vores hjemmesideanalyse indebærer via linket: 

Post has attachment
Matas står foran børsnotering, overvejer du at investere i dem? Det bliver spændende at se hvad prisen på en aktie bliver.

Post has attachment
Har du en interesse i app store optimering, markedsføring eller udvikling? Så like og deltag aktivt på denne Facebook side. Bidrag med erfaringer, viden, gode artikler eller hvad du nu har lyst til. Du kan også bare nyde godt af det indhold du finder på siden. 

Post has attachment
Livet er da underholdende og sjovt - Se bare denne video!

Post has attachment
Medier & Co. tilbyder nu som noget nyt, at opsætte en professionel Wordpress hjemmeside for dig. Du kan læse mere om det via linket 
Wait while more posts are being loaded