Profile cover photo
Profile photo
Proiecte Case
19 followers -
proiectare, proiect casa, autorizatie de construire, constructii case, modele case, proiecte vile, proiecte case, firma proiectare, firma constructii
proiectare, proiect casa, autorizatie de construire, constructii case, modele case, proiecte vile, proiecte case, firma proiectare, firma constructii

19 followers
About
Posts

Post has attachment
Va asteptam la inceput de an cu noi oferte de proiectare, cu multe ganduri bune si multa energie si creativiate, pentru a transforma orice provocare intr-un proiect de succes.
Add a comment...

Post has attachment
Am adugat proiecte noi de casa in portofoliul prezent pe pagina noastra web. Gasiti aici ultimele modele de casa la care am lucrat ...
Add a comment...

Post has attachment
"Cum functioneaza sistemele de incalzire prin pardoseala"


Sistemele de caldura montate in pardoseala folosesc, de regula, energia solara pentru incalzirea apei, iar apoi apa este pompata in instalatia de sub podeaua locuintei. Instalarea unui sistem de caldura in pardoseala necesita un sistem complex cu filtre din metal sau tuburi de plastic care sunt montate sub pardoseala. Cand apa fierbinte circula prin sistemul de tuburi, caldura radiaza in sus prin podea, incalzind toata camera.

Odata instalat, un astfel de sistem poate sa va reduca costurile de incalzire considerabil, insa trebuie sa stiti ca desi nu intotdeauna veti utiliza incalzirea solara, aceasta este un supliment important si eficient. De altfel, sistemele de incalzire prin pardoseala sunt cel mai confortabil si modern mod de a incalzi casa dumneavoastra.

Ingineria unui astfel de sistem este complexa si apar uneori si probleme tehnice, desigur, insa noile sisteme sunt proiectate pentru a fi folosite mult timp, pana la 30 de ani, asa incat aceasta e alegerea cea mai eficienta pentru casele nou construite.

In cazul sistemelor de incalzire conventionale, atat prin caloriferele cu apa calda sau sistemele de incalzire cu aeroterme, aerul cald se ridica imediat spre tavan. In acest fel este necesar din ce in ce mai multa caldura, deoarece se risipeste rapid si acest lucru duce la un consum mult mai mare si pierderi mai mari.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Acoperisul din tigla

Acoperisurile din tigla sunt frumoase si rezistente. Insa totodata, sunt scumpe si grele, insa acestea sunt caracteristicile unui material care poate rezista pana la 100 de ani. Tiglele sunt in general facute din beton sau lut si sunt disponibile in mai multe forme: drepte, curbate, interconectate.

Acoperisul din tigla este o alegere foarte buna pentru cei care locuiesc intr-o zona cu temperaturi ridicate sau sunt expusi la aer sarat. Acestea sunt foarte intalnite mai ales in zonele mai aride ale lumii.

Exista multe avantaje care va pot determina sa alegeti un astfel de acoperis. Poate rezista peste 100 de ani, mai ales daca este expus la un climat prielnic. Rezista la vanturi puternice sau chiar la foc. Odata ce va instalati acest acoperis, nu veti mai avea nevoie de altul nou vreodata. De asemenea, vine in general cu o garantie de 50 de ani.

Un alt avantaj al tiglelor este faptul ca exista multe variante, ceea ce inseamna ca se potrivesc cu aproape orice arhitectura a casei. Se potrivesc cu multe stiluri si se pot adapta multor designuri.

De asemenea, sunt rezistente la foc, impact fizic, insecte, ploaie, inghet, zapada si nu au nevoie de ingrijire. Sunt reciclabile si regleaza si temperatura din casa. Par a fi optiunea perfecta.

Exista insa si cateva dezavantaje, printre care cel mai mare ar fi costul foarte ridicat. Pretul poate fi chiar de 2-3 ori mai mare decat cel al unui acoperis obisnuit.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Beneficiati acum de oferta noastra de proiectare care poate cuprinde la alegere: Proiect D.T.A.C. - 4 euro/mp; Proiect D.T.A.C. + D.D.E. Structura - 7 euro/mp; Proiect Complet - 10 euro/mp!

Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati site-ul proiectpedia.ro sau sa apelati numarul de telefon 0726.393.003 pentru obtinerea unei oferte personalizate de proiectare. Va invitam sa vizualizati portofoliul nostru prezent pe pagina noastra web!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cele mai bune pachete de proiectare le gasiti la noi! Echipa Proiectpedia va pune la dispozitie o echipa de profesionisti si cele mai bune oferte de proiectare civila, industriala sau agricola.
Add a comment...

Post has attachment
Orice fel de constructie, fie ca vorbim aici de o simpla cladire sau de orice alta constructie inginereasca, se muleaza dupa cei trei factori care inspira procesul de proiectare, si anume: factorul uman, activitatea desfasurata si conditiile impuse de natura.

Omul – este cel care dicteaza design-ul constructiei, conditiile de confort cerute pentru desfasurarea activitatii omului intr-un cadru optim (conditii de confort asociate cu variabilele: iluminare, nivel de zgomot, temperatura, umiditate, etc – in functie de tipul de activitate intreprinsa de om in cadrul constructiei).
Activitatea umana – este cea care dicteaza aspectul functional al cladirii astfel incat sa intruneasca toate cerintele impuse de tipul de activitate desfasurata in cadrul cladirii. De exemplu, o constructie de locuit este conceputa diferit fata de o constructie pentru productie industriala.
Natura – acest factor implica toate actiunile pe care le presupune relatia constructie – mediu, modul in care se raporteaza constructia la mediul inconjurator si conditiile pe care acesta le impune: grad de seismicitate al zonei, clima (intensitatea vantului, ploaie, zapada), proprietatile terenului pe care se construieste (nivelul apelor freatice, calitatea terenului de fundare, etc).
Toti acesti factori s-au constituit in timp intr-un set de instructiuni si normative tehnice care pun baza oricarei initiative de proiectare si executie din domeniul constructiilor, atat civile, cat si industriale si agricole.

Echipa Proiectpedia - Dedicati 100% proiectelor noastre

proiectpediaBiroul nostru de proiectare va poate pune la dispozitie o intreaga echipa de specialisti in proiectare cat si in executie, proiectanti, arhitecti si diriginti de santier acreditati, care pot raspunde cu promptitudine tuturor cerintelor pe care le poate presupune constructia pe care doriti sa o ridicati.

Suntem o echipa tanara si inovativa, si ne putem adapta tuturor factorilor impusi de dumneavoastra, de scopul constructiei cat si de proprietatile terenului si conditiile zonei pe care si in care se construieste.

De asemenea, pe partea de constructii pentru locuit, portofoliul nostru va propune o gama larga de modele de casa, dar putem proiecta si la comanda, orice fel de proiecte de casa: unifamiliala, duplex; utilizand tehnologii si sisteme constructive variate: zidarie portanta, cadre din beton armat, lemn, etc. Toate proiectele noastre se pot construi in orice localitate din tara.
Add a comment...

Post has attachment
Orice fel de constructie, fie ca vorbim aici de o simpla cladire sau de orice alta constructie inginereasca, se muleaza dupa cei trei factori care inspira procesul de proiectare, si anume: factorul uman, activitatea desfasurata si conditiile impuse de natura.
Add a comment...

Post has attachment
A 15-a editie a Expozitiei Internationale de Arhitectura, de aceasta data, sub denumirea de "Raport de pe front", este moderata de Alejandro Aravena si organizata in cadrul La Biennale di Venezia, prezidata de Paolo Baratta. Expozitia este deschisa publicului din data de 28 mai si pana la data de 27 noiembrie a acestui an, via Giardini - Arsenale......
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded