Profile cover photo
Profile photo
Nuratika Musa
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Review Drama and Movie - Love O2O
Assalamualaikum, Saturday and Sunday last week, aku rajin melayan drama and movie dari China  tajuk nye " Love O2O", lakonan Jing Boran and Angela Baby - tu versi movie - not bad gak suka tgk cgi and time Angela Baby main game - comel, tapi versi drama pun ...

Post has attachment
26 YEARS
Assalamualaikum, Dah lama giler tak menulis,  dah lebih setahun kot, dah dua tahun aku start kerja, haha. macam tak percaya je. Apa khabar la kawan - kawan blogger aku senyap menyepi je sejak start kerja macam aku ni. Dulu every week aku update blog, ni bar...

Post has attachment
My way back home
ini merupakan jalan pulang ke rumah saya, yang mana satu rumah saya , biarlah menjadi rahsia. 

Post has attachment
Kabare?
Assalamualaikum,  kabare semua ? dah lebih kurang 6 bulan saya tak update blog ni. T_T. saya nak ucapkan selamat menjalani alam pekerjaan bagi yang baru bekerja dan selamat bekerja bagi yang dah bekerja. memandangkan saya sudah memasuki alam pekerjaan, jadi...

Post has attachment
Kabare ?
assalamualaikum and salam sejahtera, kabare semua ? sihat tak ? dah lama saya tak update disebabkan level of kemalasan meningkat dengan mendadak selepas habis industrial praktikal dan sejak saya start bertani di sekeliling rumah ni, hehe. dah nak 8 bulan ay...

job seeker - T_T

Post has attachment
Hi
Assalamualaikum and salam sejahtera. dah lama betul tak tulis kat blog ni. after a few month berlalu barulah ada feeling nak menulis lagi. so, saya kurangkan menulis, lebihkan gambar or sebaliknya. T_T after my dad pass away on 11 september 2013, i feel qui...

Berjaya pun asterisk. thanks google and bos suffi.

Dah lama x blog, T_T

Post has attachment
10 SEPTEMBER BEBELAN
Wait while more posts are being loaded