Profile cover photo
Profile photo
Free Sport Parks
7 followers -
#FreeSportParks
#FreeSportParks

7 followers
About
Posts

Post has attachment
(HU)

EDDZ OKOSAN funkció már a Fitneszparkokban is! :)

A Free Sport Parks, Pálvölgyi Zsolt és Ruska Roland fitneszedzők az "Eddz Okosan Pálvölgyi Zsolttal és Ruska Rolanddal a Fitneszparkokban" videó sorozattal szeretne segíteni abban, hogy még többen ismerjék meg közelebbről a Fitneszparkok eszközeit és helyes használatukat.

Célunk, hogy szélesebb körben is népszerűsítsük a kültéri mozgásnak ezt a módját is, mert tudatos edzéssel hamarabb érünk el eredményeket testi épségünk megőrzése mellett, elkerülve a sérüléseket. Ezért a gyakorlatokat ki is kikockáztuk a videóban és rövid felirattal ott is külön jelöljük, hogy az egyes lépéseknél mire kell figyelni, amit részletesebben pedig a videó leírásában olvashattok. (Használjátok a "FELIRATOK" funkciót a videó alatt)

► Így működik a térképen: A fitnesz parkoknál (citromsárga és kék körök) minden helyszínen megnézhetitek a bemelegítés és nyújtás videóit. Az i-betűs citromsárga és kék körrel jelölt fitnesz parkoknál pedig az ott található gépek használati videóit is megtaláljátok, csak lapozni kell a videók között!

► Térkép: https://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks

► A használati videók teljes listája pedig itt érhető el: https://goo.gl/Hjp4Vk

► Ismerd meg a funkciót: https://youtu.be/LuT_2t-WK9E

#eddzokosan #TrainSmart #Fitneszpark #FreeSportParks

(EN)

TRAIN SMART function is already in Fitness Parks :)

The Free Sport Parks, Zsolt Pálvölgyi and Roland Ruska fitness trainers try to help with the “Train Smart with Zsolt Pálvölgyi and Roland Ruska in Fitness Parks” video series in order to popularize the fitness parks and how to use its machines.

Our aim is to widen the popularity of these type of trainings because with conscious trainings we can reach results easily to safe our body by avoiding injuries. So that we freezed some frames of the trainings and marked with short subtitles the videos in order to pay attention to the steps what you can also read in the video description. (Use the SUBTITLES function under the video).

► How it works on the map: At every training parks (signed with yellow and blue circles) you can watch the videos of warm-up and stretching. In case of yellow and blue i-letter-circles, you can find the practice videos too, just slide among the videos!

► Map: https://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks

► Full playlist of videos: https://goo.gl/Hjp4Vk

► How it works on the map: https://youtu.be/LuT_2t-WK9E

#trainsmart #FitnessPark #FreeSportParks
Add a comment...

Post has attachment
(HU)
NEMESVÁMOS: Egy követőnk hívta fel a figyelmünket Nemesvámos, ahol élünk új kondiparkjára. Mint kiderült a Patak parknak több sport pályája is van (Térkép: https://goo.gl/d65vxC)! Köszönjük az információt és mindenkit csak bíztatni tudunk, hogy küldje el nekünk, ha egy új parkra bukkan az országban! Nemesvámosnak pedig nagy gratuláció az új parkhoz, szuper lett, követendő példa más településeknek is!

http://www.nemesvamos.hu/lakos-vagyok/szabadido-sport/szabadidos-es-kulteri-sportolasi-lehetosegek/szabadidopark-patak-park

#Nemesvámos #FreeSportParks #Patakpark #petanque #kondipark #röplabda #sakk #lábtenisz

----------------------------------------
(EN)
NEMESVÁMOS (a settlement in Hungary): One of our followers sent us information about the new Street Workout Park of Nemesvámos (Hungary). As it turned out this park has several sport courts (check on the map: https://goo.gl/d65vxC). Thank you for the information and we can encourage everyone to send us unknown (to us) parks and courts in Hungary. Congratulations to Nemesvámos for the new park, it's super and a good example for other settlements.

#Nemesvámos #FreeSportParks #petanque #streetworkoutpark #volleyball #chess #footballtennis
Add a comment...

Post has attachment
(HU) EDDZ OKOSAN! (Új funkció a térképen!):

A Free Sport Parks és Radányi Norbert (bartendazworld.com) az "Eddz Okosan Radányi Norberttel a Kondiparkokban" videó sorozattal szeretne segíteni abban, hogy még többen ismerjék meg közelebbről a kondiparkok eszközeit, aminek használatát be is mutatjuk egy-egy alapgyakorlattal.

Célunk, hogy szélesebb körben is népszerűsítsük ezt az edzésmódot, mert tudatos edzéssel hamarabb érünk el eredményeket testi épségünk megőrzése mellett, elkerülve a sérüléseket. Ezért a gyakorlatokat ki is kikockáztuk a videóban és rövid felirattal ott is külön jelöljük, hogy az egyes lépéseknél mire kell figyelni, amit részletesebben pedig a videó leírásában olvashattok. (Használjátok a "Feliratok" funkciót a videó alatt, amit könnyebben is tanulmányozhattok a videó megállításával.)

► Így működik a térképen: https://youtu.be/Kk6IynV6B6U
A kondiparkoknál (narancssárga kör) minden helyszínen megnézhetitek a bemelegítés és nyújtás videóit. Az i-betűs narancssárga körrel jelölt parkoknál pedig az ott található eszközök gyakorlat videóit is megtaláljátok, csak lapozni kell a videók között!

► Térkép: https://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks

► A gyakorlat videók teljes listája pedig itt érhető el: https://goo.gl/9cHtxx

#eddzokosan #FreeSportParks #RadanyiNorbert

---------------------------------------------------------------------

(EN) TRAIN SMART (New function on the map)

The Free Sport Parks’s and Norbert Radányi (bartendazworld.com) try to help with the “Train Smart in Training Parks with Norbert Radányi” video series in order to popularize the training parks’s equipments by basic exercises.

Our aim is to widen the popularity of these type of trainings because with conscious trainings we can reach results easily to safe our body by avoiding injuries. So that we freezed some frames of the trainings and marked with short subtitles the videos in order to pay attention to the steps what you can also read in the video description. (Use the subtitles function under the video, which is easier to study by stopping the video).

► How it works on the map: https://youtu.be/Kk6IynV6B6U
At every training parks (signed with orange circles) you can watch the videos of warm-up and stretching. In case of orange i-letter-circles, you can find the practice videos too, just slide among the videos!

► Map: https://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks

► Full playlist of trainings: https://goo.gl/9cHtxx

#trainsmart #FreeSportParks #NorbertRadanyi
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

UTCALIMPIA: 2018. szeptember 1-én a Budapest Urban Games (utcalimpia) egyik központja a VII. kerületi Klauzál tér lesz (Térkép: https://goo.gl/JZYvXe), ahol két ízig-vérig városi sportág, a grundfoci és a streetball közösségei versenghetnek egymással. Kiss Gergely olimpiai és világbajnok vízilabdázó is a BUG egyik támogatója és nemzetközi arca.

Nevezés 2018. augusztus 1-től.
További információ: http://www.budapesturbangames.hu

A Streetball bajnoksághoz előtornákat is szerveznek Budapest három ikonikus pályáján. Az előtornák nem selejtezők, hanem önnáló versenyek külön díjazással és ezekre nincs nevezési díj sem!

Előtornák:

2018. augusztus 4. - 17:00-tól Bikás park (gyülekezés 16.00-tól) Térkép: https://goo.gl/ZhPNEJ

2018. augusztus 11. - 17:00 Boráros tér (gyülekezés 16.00-tól) Térkép: https://goo.gl/tCDXY8

2018. augusztus 18. - 17:00 Olimpia park (gyülekezés 16.00-tól) Térkép: https://goo.gl/rAry4Q

További információ a Streetball előtornákról: https://www.facebook.com/pg/bpurbangames/events #bug2018 #FreeSportParks #budapestsportváros #grundfoci #streetball
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
(HU) ERDEI TORNAPÁLYA / FITNESS TRAIL: nyáron a nagy melegben kiváló edzés lehetőséget nyújtanak az erdők hűvősebb, árnyékosabb sétányain felállított erdei tornapályák, ahol a a torna és erőgyakorlatokat sétával, kocogással vagy éppen futással lehet kombinálni! Térkép: https://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks #JóSportolást #ErdeiTornapalya #FitnessTrail #FreeSportParks #FindYours
http://www.normafapark.hu/sport/erdei-tornapalya

(EN) FITNESS TRAILS are excellent training spots during summer time. You can make gymnastics and exercises combining with walking, jogging or running on the cooler and shadow forest trails. Map: https://bit.ly/GMaps-HU-FreeSportParks #HaveaSportyDay #FitnessTrail #FreeSportParks #FindYours
http://www.normafapark.hu/sport/erdei-tornapalya
Normafapark
Normafapark
normafapark.hu
Add a comment...

Post has attachment
(HU) SZEGED: egy sportteret nem elég megépíteni és átadni a mozogni vágyóknak. Azt gondozni, fenntartani és adott esetben fejleszteni is kell, mint ahogy Szegeden is a Gyöngyvirág utcában. :) Nézd meg a térképen (https://goo.gl/ChBoZb) azt is, hogy milyen más sportolási lehetőség van még a parkban!
http://www.delmagyar.hu/…/masfel_milliobol_bovult_…/2562081/ #FreeSportParks #kondipark #fitneszpark #streetworkoutpark #szeged

(EN) SZEGED: it is not enough to build a sport space and give it to those who want to move. Maintenance and development are also important part of sport parks, as well as in Szeged on Gyöngyvirág Street. :) Check out the map (https://goo.gl/ChBoZb) also what other sport options are available in this park!
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/masfel_milliobol_bovult_uj_eszkozokkel_a_kondipark_a_gyongyvirag_utcanal_-_fotok/2562081/ #FreeSportParks #fitnesspark #streetworkoutpark #szeged #hungary
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded