Profile cover photo
Profile photo
DIARI FARISHA
1,439 followers
1,439 followers
About
Posts

Post has attachment
SIAPA BOLEH TOLONG BANTU??
  Ada sesiapa blogger kat sini yang blh tlg Farisah betulkan semula setting blog ni?? Nak hilangkan tanda soal yg banyak2 tu Bayar pun tak pe..jgn mahai2 naaa~ jika boleh tlg,emailkan ke : diarisedetiklebihfarisha@gmail.com Tajuk : Bantu Setting Blog Nyatak...
Add a comment...

Post has attachment
SAYANG CINTA SANGAT DEKAT KEKASIH SAMPAI.......
  Nak cita pun rasa nak marah.. sebab ia adalah kisah benar seorang kawan yang dikenali Farisha (Siti-bukan nama sebenar) dan bila2 masa boleh berlaku pada anda semua Ambil pengajaran ya :) Ini bukan cerita pasal gadai body ye ----------------------------...
Add a comment...

Post has attachment
MARAH LEPAS MENDERMA
  Farisha ernampak satu post di facebook.. si polan mendermakan wangnya kepada rumah anak2 yatim.. dalam 3 bulan dah 2x derma.. si polan marah bila ejaan namanya pada sampul surat salah  walaupun sudah masuk kali kedua menderma  dan post gambar sampul surat...
Add a comment...

Post has attachment
Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My
  Lamanya tak join GA tapi bila nampak je Nile.com.my buat GA, laju je Farisha join Celik jap mata yang mengantuk ni hehe~ Siapa tak nak RM300???  Rezeki ni kalau dapat Kalau la Farisha menang RM300,pertama sekali Farisha akan  bagi RM 100 untuk Mak dan Aya...
Add a comment...

Post has attachment
WARNA TEMA BAJU RAYA 2014
  Puasa baru masuk hari ke 3 tapi dah pening pikirkan warna tema baju raya untuk tahun ini ikutkan perancangan mula2 nak warna pink lepas tu bertukar ke Emerald Green  Tapi hanya tinggal perancangan je sebabnya,masa pegi beli baju melayu husben semalam, war...
Add a comment...

Post has attachment
BOS TAK PUAS HATI
  Tadi ada emergency meeting bos tak puas hati sebab fail banyak masalah Farisha punyalah cuak yelah sebab 1/2 dari fail tu Farisha yang sign Bila dalami meeting tu,ternyata xde langsung part Farisha salah sign..yeahhh~ Masa staf semua dah keluar,bos suruh ...
Add a comment...

Post has attachment
KONGSI BELI KEK
  Luahan hati Nak ditolak tak elok pula,lagipun kawan2 rapat semuanya Bila tiba hari jadi deorang,mesti ada plan nak beli kek Keknya bukan murah2.. branded2 pulak tu Esok ada sambut bestday 2 org kawan Nak beli kek secret recipe Harga dah cecah Rm80 ++ Nak ...
Add a comment...

Post has attachment
MEMBELI SAMBIL MEMBANTU RAKAN BLOGGER
  Kenal dengan Blogger Alia Haryanie??? Tak nak cerita panjang sebab rakan2 blogger yang lain ada buat entry tentang beliau BEGITU TABAH IBU INI BANTULAH ADIK ALIA IBU TUNGGAL YANG SAKIT DIABAI SUAMI TAK GUNA BERSAMA KITA MEMBANTU ALIA HARYANIE KISAH ALIA H...
Add a comment...

Post has attachment
UBAT KURUS ITU HAMPIR MEMBUNUHKU (TRUE STORY)
  Entry ini ditulis khas terutamanya pada mereka yang terlalu obses mengambil/membeli ubat kurus yang di jual dipasaran tanpa mengetahui kandungan didalamnya Demi mendapatkan berat badan yang ideal dan cantik,sanggup makan/cuba apa sahaja PRODUK KURUS Semog...
Add a comment...

Post has attachment
ALAT CEGAH HAMIL (IUCD) DALAM RAHIM (PART 2)
  Alhamdulillah...dengan izin-Nya dapat juga Farisha menyambung cerita semalam yang menjadi tanda tanya para pembaca yang budiman Pada yang belum baca, kalau tak nak rasa terpinga-pinga, boleh la baca PART 1 ini Cerita semalam terhenti setakat ini Doktor su...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded