Profile cover photo
Profile photo
Niniarniaty Ismail
273 followers
273 followers
About
Niniarniaty's posts

Post has attachment
06 oktober
Assalamualaikum... ^^ Hari ni hari ahad 06 OKTOBER 2013, kenapa dengan hari ni? humm.. hari ni hari kelahiran dia. Tapi sejujurnya aku taknak wish, aku rasa mungkin tak penting ^^ aku hanya mampu berdoa yang terbaik untuk dia, Dekat blog nih aku hanya mam...

Post has attachment
**
Assalamualaikum.. ^_^ Alhamdulillah laptop dah semakin pulih, ni pun baru bawa balik rumah setelah sekian lama duduk hospital kena rawat, nasib belom jadi arwah agi :D ( ayah tak boleh balahhhh :P ) Aktiviti aku sekarang agak sibuk tapi masih sempat curik-c...

Post has attachment
maaf sesangat
Assalamualaikum...^_^ hummmm! tak tahu nak mula macam mana,  Aku tahu aku salah seorang blogger yang jarang update blog, tapi tahu tak an...

Post has attachment
no ide..
assalamualaikum.. Jarang aku nak update blog, dah macam chipmore di sebabkan laptop aku dah takde sekarang harapkan laptop ayah je :( ni ...

Post has attachment
Segmen 1st Mama
Assalamualaikum ^_^ Klik sini 

Post has attachment
T-SHIRT I ❤ BLOGGING GIVEAWAY
Klik Banner Bermula 16 September - 23 September 2013 

Post has attachment
ujian Allah
Assalamualaikum ya akhi  wa ukhty.. Alhamdulillah masih mampu lagi menulis dalam blog ni. (macam dah lama tak menulis je :P ) Sej...

Post has attachment
MKM MINI SPECIAL GIVEAWAY
Syarat Penyertaan Giveaway 1. Follow blog Add/Follow FB Izzat Syahir dan Like Fanpage Mujahadah Kalam Muslim 2 . Like ...

Post has attachment
no idea ^_^.
Assalamualaikum..  Tak de idea nak taip sangat, jadi aku terfikir nak jejalan blog kawan-kawan tanpa tinggalkan jejak, saja nak mer...

Post has attachment
no idea ^_^
Assalamualaikum..  Tak de idea nak taip sangat, jadi aku terfikir nak jejalan blog kawan-kawan tanpa tinggalkan jejak, saja nak mer...
Wait while more posts are being loaded