Profile

Cover photo
Alia Erfani
138,124 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Alia Erfani

Shared publicly  - 
 
I am back!
Hello semua, apa khabar? sihat? miss me? hehehe. Maafkan aku sebab lama gila tak update. dah la tak update, post yang lepas pon banyak yang dah delete. Actually sayang gila nak delete. Tapi tah. Rasa malu pulak dengan post lelama tu. Dah la kawan kat uni do...
 ·  Translate
Hello semua, apa khabar? sihat? miss me? hehehe. Maafkan aku sebab lama gila tak update. dah la tak update, post yang lepas pon banyak yang dah delete. Actually sayang gila nak delete. Tapi tah. Rasa malu pulak dengan post le...
1

Alia Erfani

Shared publicly  - 
 
Hye
*cik google Assalamualaikum. jawab ye. tak jawab dosa. >.< ni blog baru aku. blog lama kita buang jauh jauh ye. heheh. bagi aku blog lama tu memang best tapi saje je gedik nak buat lain. muahaha. aku harap sangat tahun 2013 ni akan memberikan lebih banyak k...
 ·  Translate
*cik google Assalamualaikum. jawab ye. tak jawab dosa. >.< ni blog baru aku. blog lama kita buang jauh jauh ye. heheh. bagi aku blog lama tu memang best tapi saje je gedik nak buat lain. muahaha. aku harap sangat tahun 201...
1

Alia Erfani

Shared publicly  - 
 
cerita memang mantap. tapi satu je. dalam dunia realiti kenapa dia tak tampar bebetul wehhhhh. argghhh.. aku pulak yg frust lelebih. haha. btw, cepat la sambung dear. suka wat sambung2 cenggini. menci awwww;(
 ·  Translate
1

Alia Erfani

Shared publicly  - 
1

Alia Erfani

Shared publicly  - 
1

Alia Erfani

Shared publicly  - 
 
Asasi Undang-undang UITM
Hye dear readers,  Rasanya dah lama tak update sebab im too busy. Sembang ja busy, padahal tido banyak. Bukan setakat tido banyak, malah stress jugak. Masa isi UPU tahun lepas, alhamdulillah aku dapat foundation in law. Yeahh, this course is really not suit...
 ·  Translate
Hye dear readers,  Rasanya dah lama tak update sebab im too busy. Sembang ja busy, padahal tido banyak. Bukan setakat tido banyak, malah stress jugak. Masa isi UPU tahun lepas, alhamdulillah aku dapat foundation in law. Ye...
2

Alia Erfani

Shared publicly  - 
1

Alia Erfani

Shared publicly  - 
 
dah ulang ape kali dah baca. kuikuikui
 ·  Translate
1
Alia hasn't shared anything on this page with you.