Profile cover photo
Profile photo
KJOrange262 is one of the Army family
20 followers -
Understand not Understood
Understand not Understood

20 followers
About
KJOrange262's posts

Post has attachment
Dear, HUFNUZON :3
Ok, gambar sama dengan entri sebelum ni. Even Ana sebenarnya nak cerita pasal adik lelaki Ana yang berumur 12 tahun = Darjah 6. Kalau pasal darjah 6, of course Ana nak cerita result adik Ana. Neee~ Selama ni, Ana pasrah dengan result dia. Nak dapat satu A p...

Post has attachment
Rebut Wang Tunai RM310 by Syira Lokman !~$
Klik untuk join okey ? ^^ Kepada bloggers yang aktif selalu, kenal tak Kak Syira ? Neee~ Kak Syira popular tau sebab selalu keluar kat mana-mana bahan bertulis. Means macam majalah dan surat khabar.  Kalau rajin, visitlah blog beliau ya XD Macam tadi, Ana m...

Post has attachment
Giveaway CINTA by CN ^^~!
Note: Ana > Ina XD Buat sekian lamanya, Ina join giveaway. Even tak semewah mana, tapi dapat novel pun Ina suka. Sejak akhir-akhir ni, Ina asyik beli  komik je. Bila dah bosan baca banyak kali cerita sikit, rasa kesal pula tak beli novel. Tapi bila pergi PO...

Post has attachment
Tutorial: Cara letak 'Assalamualaikum'
Nampak kata-kata suci Allah kat atas tu ? Ana nak ajar tu. Tapi nak tolong carikan gambar tu, tu memang tak boleh. Ana tak boleh menghias sekarang. Busy~ Faedah benda ni ialah untuk menambah pahala. Ceyh ! Yang tu memanglah. Tapi, bila korang nak tulis entr...

Post has attachment
Pertandingan Bowling ^^
Neee~~ Dah lama tak update, tup tup keluar gambar pelik. Erghh, abaikan ya gambar tu :P Ana baru balik dari pertandingan bowling petang tadi dengan hujan-hujan. Memang memenatkan. Jari pun dan merah-merah. Acehhh.. dua game dah sakit tangan.  Nilah akibatny...

At school -.-  Time sains. Curi waktu :P

Post has attachment
Tuorial :Cara buat simple 'About Me'
Okey.. Ana memang dah lama tak buat tutorial. Jadi, hari ni Ana nak buat tutorial 'About Me' yang simple. Macam takda ikon kecil sebelah penerangan macam Ana punya dulu. Kalau masih ingatlah~ Senang je nak buat. Caranya: Seperti biasa mestilah pergi ke dash...

Post has attachment
**
Selamat malam untuk waktu sekarang. Nampak gambar di atas ? Ya, Ana sekarang study untuk peperiksaan yang akan datang. Bertimbun ?? Oh tidak sampai macam itu.  Hafal yaasin. Study BM, SJ, BI. For tomorrow. Study last minute ? Rasanya ? Ini disebabkan Ana sa...

Post has attachment
Hidup Biru !
Kembali lagi Ana menaip entry selepas sekian lama Ana membuat kerja rumah. Selain itu, Ana dengan mak Ana sempat buat mufin gula hangus.  Hasilnya ? Gebu, manis dan amat sedap sekali. Mahu rasa ? Buat sendiri :P Pada mulanya nak buat cupcake dengan 2 biji t...

Post has attachment
Maze to the Next Movie ~!
Hehehe... sekali lagi Ana update. Ini disebabkan line laju hingga tahap 'bukan-kemain'. Dan tiada siapa mengganggu Ana sekarang ini. Itulah menyebabkan Ana mahu update lagi, lagi dan lagi. Tapi sebab utamanya ialah, kawan rapat Ana yang dulunya Otaku kini s...
Wait while more posts are being loaded