Profile cover photo
Profile photo
baby comel
3,834 followers -
LadyAima @ Mama Sarah
LadyAima @ Mama Sarah

3,834 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Happy Belated Birthday Mama Sarah!
Selamat Hari Jadi Mama Sarah
Selamat Hari Jadi Mama Sarah
ladyaima.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Jadi Mama Sarah
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا Alhamdulillah. Tanggal 08 April 31 tahun yang lalu... lahirlah seorang babycomel yang hari ni diberi nama mama Sarah hehehe.. dulu-dulu baby comel la. La ni dah tua bangka nak comel tang mana lagi pun tak tah...
Selamat Hari Jadi Mama Sarah
Selamat Hari Jadi Mama Sarah
ladyaima.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Akhirnya Bercerai Susu
Bercerai Susu Sepenuhnya
Bercerai Susu Sepenuhnya
ladyaima.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bercerai Susu Sepenuhnya
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا Alhamdulillah, setelah struggle beberapa ketika... (macam yang mama Sarah share dalam posting yang lepas <klik link SINI >menghadap perangai tantrum dia yang seakan faham mama dia nak 'bercerai susu' syukur s...
Bercerai Susu Sepenuhnya
Bercerai Susu Sepenuhnya
ladyaima.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tips Dan Cabaran Ajar Anak Bebas Pampers (Free Drypers)
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا Posting ni sekadar nak berkongsi pengalaman sendiri Mama Sarah dalam usaha untuk ajar anak free drypers dan potty train ni. Alhamdulillah, belum pun Sarah cecah usia 2tahun 5 bulan dia dah berjaya tak pakai p...
Add a comment...

Post has attachment
Seksanya Nak Bercerai ni
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا Nak bercerai??? Ya Allah, jangan buat pasal ye mama Sarah!!! Jangan la sesekali ada niat nak bercerai berai ni. Penat-penat bina rumahtangga senang-senang je terfikir nak bercerai eh! Hahaha, idak ler... Mama...
Seksanya Nak Bercerai ni
Seksanya Nak Bercerai ni
ladyaima.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Check Up Sarah 2 Tahun 7 Bulan
Check Up Sarah 2 Tahun 7 Bulan
ladyaima.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Check Up Sarah 2 Tahun 7 Bulan
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا Haiii semua. Nak bagitahu yang Sarah bulan ni dah cecah 2tahun 7bulan. Sejak Sarah masuk 2tahun lebih ni hampir tiap-tiap bulan kena pergi klinik kesihatan check up tau. Penat weiii. Kalau ikut rasa hati mema...
Check Up Sarah 2 Tahun 7 Bulan
Check Up Sarah 2 Tahun 7 Bulan
ladyaima.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded