Profile cover photo
Profile photo
Webjoiners
Hjemmeside design, webshops, kursus og booking systemer, web administration, loyalitets program, pointsystemer, webudvikling
Hjemmeside design, webshops, kursus og booking systemer, web administration, loyalitets program, pointsystemer, webudvikling
About
Posts

Når du bestiller et nyt hjemmeside design hos webjoiners eller en anden udbyder, er det rigtig godt at gøre sig nogle tanker omkring stilen.Du har sikkert selv en masse ideer og måske en hel række produkter som du gerne vil sælge eller promovere via hjemmesiden.

Men det er vigtigt at finde en leverandør til dit hjemmeside design der også er uddannet i marketing og de signaler en hjemmeside skal udtrykke.
Et godt hjemmeside design skal understøtte din firmaprofil og rette fokus på nogle få, væsentlige produkter til at starte med.
Når en gæst klikker sig ind på din hjemmeside, har man ca. 10 sekunder til at udtrykke stil, produkter, seriøsitet og overskuelighed.

Ellers klikker brugeren sig videre til en anden hjemmeside hos konkurrenten.

Når man først har skabt interessen hos brugeren via design og opbygning, kan man herefter gå mere i dybden med de enkelte produkter.
Add a comment...

Post has attachment
Håber du nu er kommet rigtig godt i gang med det nye år!
Vi er begyndt at få rigtig travlt igen - herligt.

Jeg kommer jo gerne med små tips i mine meddelelser, så du slipper heller ikke denne gang. ;-) Bare ganske kort om videopromovering.
Det viser sig igen og igen at folk elsker små, smarte, sjove, seje videoer og som firma eller forening, er det guld værd i markedsføringen. Nogen kalder det også for "virale videoer". De kan produceres billigt i dag - man skal bare have den gode idé.

Så spar nogen penge på de trykte annoncer og få produceret noget billed og lyd til nettet!
Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe til.

Som et eksempel kan du her se en lille, nyproduceret videoer omkring Webjoiners!
Del den meget gerne med andre, så er du bare den bedste ;-) http://ow.ly/gHT9o
Add a comment...

Vi håber I får den hyggeligste jul og får slappet af i juledagene. Tusind tak for i år.
Vi glæder os til 2013 som byder på mange nye spændende opgaver med hjemmeside design, webshops, booking systemer og så videre og så videre... Men nu: FERIE! Ho Ho HOOOO!!!
Add a comment...

Vidste i godt at omkring 100.000 danskere nu kvidrer løs på Twitter? Nogen siger endda at de sociale medier og især twitter, er verdens vigtigste nyhedsplatform. Det er vist ikke til at komme udenom i markedsføringen...
Add a comment...

Post has attachment
Så er Webjoiners kommet på Google +. Glæder os til at dele tips og holde dig opdateret med hvad der rør sig indenfor B2B marketing.
Add a comment...

Så er Webjoiners også kommet på Google +. Herligt!
Vi udvikler moderne hjemmesider, webshops, kursus og booking systemer, er SEO eksperter og meget andet.

Vi glæder os til at dele små tips og updates på hvad der rør sig i branchen indenfor B2B marketing.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded