Profile cover photo
Profile photo
Faezah Mdnor
About
Faezah Mdnor's posts

Post has attachment
Dapur Kekja : Lauk Ikan Patin
Alhamdulillah tengahari ini Kekja masak Nasi putih + Lauk Ikan Patin. Marilah buat note untuk diri ini yang jarang ke dapur. HAHA BAHAN :  Ikan Patin - 1 atau 2 ekor (telah dipotong empat dari kedai) Asam Jawa - 2 atau 3 sudu (untuk rendam) 1 sudu (untuk re...

Post has attachment
Ku masih di sini
Assalamualaikum, haih. Eh macam mengeluh je? *tarik nafas dalam-dalam. Hembus! okay, harini 1 Februari 2017. I am so penat! Penat dengan diri sendiri yang sangat bercelaru. Mana tak harunya awak, sejak lahir ku masih di sini. Di teratak ini, tak keluar mana...

Post has attachment
Kekja A Babysitter
Assalamualaiku, pagi! saya menulis harini sebagai note untuk diri saya bila dah ada anak sendiri nanti (bila tuuu?). Kadang fikrah yang suci sekarang ini lebih baik untuk memberi peringatan dan nasihat untuk diri sendiri berbanding fikrah seorang ibu yang d...

Post has attachment
Puisi Atma
Atma
bermaksud jiwa Jiwa yang
dahagakan nasihat Maka itu Taubat
perlu di lazimi Andai kau
tinggal sehari Maka kau
akan hilang diri Ingatlah
Allah setiap masa Agar kau
tahu untuk siapa kau berjuang di sini Agar kau
tahu, mengingati Sang Pencipta lebih indah ...

Post has attachment
Zine Qowiy
Kisah 1 : Sebuah Pengharapan Setiap hari, setiap kali dia bersendiri. Air mata menjadi
teman setia, bantal dipeluknya erat. Bilik tidurnya menjadi saksinya betapa
peritnya hakikat hidup di saat itu. Menangis dan menangis..tiada kata di saat perih. Sahabat y...

Post has attachment
**
Kisah 1 : Sebuah Pengharapan Setiap hari, setiap kali dia bersendiri. Air mata menjadi
teman setia, bantal dipeluknya erat. Bilik tidurnya menjadi saksinya betapa
peritnya hakikat hidup di saat itu. Menangis dan menangis..tiada kata di saat perih. Sahabat y...

Post has attachment
Kisah Qowiy : 1
Kisah 1 : Sebuah Pengharapan Setiap hari, setiap kali dia bersendiri. Air mata menjadi
teman setia, bantal dipeluknya erat. Bilik tidurnya menjadi saksinya betapa
peritnya hakikat hidup di saat itu. Menangis dan menangis..tiada kata di saat perih. Sahabat y...

Post has attachment
nice sis! jemput singgah blog saya dan join giveaway :)
http://thefzhmdnr.blogspot.my/

Post has attachment
My Skincare Product #1
Oh- Hello girls! dah lama fikir nak kongsi pasal my skincare product. So, harini nak share pengalaman pakai skincare product Dnars Night Cream (Normal) . Ofkos saya search dan baca banyak blog ada cerita pasal ni. Pelbagai cerita mengerikan saya baca, tapi ...

Post has attachment
Penulis blog
Assalamualaikum w.b.t Oh-Hello-newbie,
terutamanya yang baru start baca blog ini. Nama besar saya Faezah Mdnor. Nama
kecil Faezah/Pa'e . Saya anak ke-6 daripada 7 orang adik-beradik. Dilahirkan di
Hospital Besar Muadzam Shah, Pahang Darul Makmur pada 24 okt...
Wait while more posts are being loaded