Profile cover photo
Profile photo
rose bunquet
58 followers
58 followers
About
rose's posts

Post has attachment
rose bunquet commented on a post on Blogger.
cahayacinta suka tengok orang berjaya rasa itu semangat datang nak senang cam orang lain juga..

Post has attachment
rose bunquet commented on a post on Blogger.
cahayacinta.com
apa usaha kalau minat  mesti berjayakan.satu motivasi untuk saya juga

Post has attachment
Paper Quilling Craft 10_Quilling Bingai Gantung Majlis Perkahwinan Chii & Azrul
Dengan Nama Allah.. Bergembira sambil menyanyi membuat paper qulling.  Paper Quilling Craft 10_Quilling Bingai Gantung Majlis Perkahwinan Chii & Azrul. Ahai..susah juga kalau banyak buat kerja blog heee..asying tergendala sahaja. Apa cerita berbulan tak up ...

Post has attachment
Paper Quilling Craft 9_Tutorial / Handmade Pop Up Card in a Box
As salam... Alhamdulillah  Paper Quilling Craft 9_Tutorial / HandmadePop Up Card in a Box hasil kerja saya yang seterusnya.. Ini berupa kad. Tapi bukan hanya kad biasa itu kad ini boleh membentuk sebuah kotak empat segi. Jika sebelum ini boleh bikin laci co...

Post has attachment
paper qulling craft 8 - easel box card quilling for birthday Ainni
As salam.. Paper qulling craft 8 - easel box card quilling for birthday Ainni . Sekian lama peram sudahnya terhasil
dengan jayanya. Ikutkan perkiraan buat benda ini mudah sahaja tapi akibat
malas up gambar nak edit bagai itu jadi begini lambat publish lag...

Post has attachment
Paper Qulling Craft 7_ Quilling Cards Pop Up For Friendsip With Gift
As salam.. Paper Qulling Craft 7_ Quilling Cards Pop Up For Friendsip With Gift . Ayuh haaa..kembali lagi..dan lagi..Bergembira sambil menyanyi membuat paper quilling minat sembur part time sahaja heee..Banyak perkara yang nak kongsikan tapi macam tak sempa...

Post has attachment

ulat air? gerkkkk!

Post has attachment

busut ada di hutan...pernah jumpa tak?

Post has attachment
rose bunquet commented on a post on Blogger.
haiii.. saya maca lurus bendol jer maklumler orang pompuan lagu tu yang lelaki selalu dalam beg depa ringan jerk ahaks..

Post has attachment
Paper Qulling Craft 6 By Rose Bunquet
Salam kasih sayang... Paper Qulling Craft By Rose Bunquet  lagilah... Bergembira sambil menyanyi membuat paper qulling padahal sudah lama tak update walhal benda dah berkurun siap ahaks..  Biasa menjadi kebiasaan asal buat di tinggalkan dan mengadap kerja t...
Wait while more posts are being loaded