Profile cover photo
Profile photo
Anil Wanina
24 followers
24 followers
About
Anil Wanina's posts

Post has attachment
Wanita dan masalah rambut seperti keguguran rambut, bau kepam dan berkelemumur memang tidak dapat dielakkan.. Tapi jangan risau, kerana SAFI Shayla ada jalan penyelesaiannya..

Post has attachment
Nak raya ni semua gila.. gila shopping la.. gila makan la... Baru-baru ini, 11Street telah mengadakan sedikit kajian berkenaan dengan trend rakyat Malaysia shopping.. jadi keputusannya agak mengejutkan... Nak tau? Jemput baca... ^_^

Post has attachment
Nak tahu rahsia kecantikan artis Korea? Keknil cukup minat kaw kaw dengan pelakon Lee Young Ae yang dikatakan Goddess of Asia ini. Kecantikan wajahnya dari muda sampai la sekarang hampir menginjak 50 tahun.. tetap sama.. ada rahsia disebalik kecantikannya dan Keknil nak share dengan korang...

Tapi nak cuba produk yang sama dengan yang pelakon ni pakai.. agak susah la kan sebab kita tak tau status keHalalannya. Jadi ini adalah inovasi yang diperkenalkan untuk mendapatkan wajah secantik, sefloles artis Korea pujaan Keknil.

Nak tau apa dia rahsia kecantikan Lee Young Ae? Jemput baca seterusnya...

Post has attachment

Post has attachment
Ada promosi menarik sedang berlangsung. Nak tau apa? Jemput singgah.. ^_^

Post has attachment
Sedapnya 7Days Kroisan dari Munchys ni.. ada 3 perisa... korang suka yang mana?

Post has attachment
Nak kurus nak sihat ni bukan senang... jadi Keknil cabar diri Keknil untuk kurus dan sihat.. dengan bantuan STEA Teh Hijau yang mempunyai banyak khasiat malah turut menyegarkan tubuh badan..

Nak tau macam mana Keknil sahut cabaran ni? Jemput baca seterusnya.. ^_^

Post has attachment
Produk apa best kat Sephora ye? Jom cuba SK-II.. ^_^

Jemput baca...

Post has attachment
Rasai sendiri kemeriahan iftar dan kenduri durian di Bangi Golf Resort. Dengan harga buffet serendah RM28 dan pelbagai variasi makanan enak. Pasti tak rugi..

Jemput baca dan boleh hubungi pegawai pemasaran yang dipaparkan dalam blog Keknil untuk RSVP... ^_^

Post has attachment
Variasi kapsul Dolce Gusto memang pelbagai dan tidak dinafikan setiap kapsulnya mempunyai aroma dan caranya yang tersendiri. Kini mesin kopi Dolce Gusto Piccolo tampil dengan saiz mini yang lebih ringan dan murah dari biasa. Dengan harga serendah RM239 sahaja, korang mampu mencipta variasi minuman kegemaran korang mengikut citarasa korang.

Hahh.. ada yang istimewa untuk 100 orang pembaca bertuah blog Keknil. Korang yang ingin mendapatkan mesin kopi istimewa ini boleh menggunakan voucher code yang ada dalam blog Keknil dan korang juga akan dapat FREE GIFT !

Tunggu apa lagi.. jemput baca dan jadi antara 100 orang pembaca bertuah dengan diskaun kaww kawww !

^_^
Wait while more posts are being loaded