Profile cover photo
Profile photo
Dora Zain
Setiap perjalanan ada storynya
Setiap perjalanan ada storynya
About
Posts

Post has attachment
mak bapak terabai
Pada
mulanya aku nak tulis pasal makanan, yelah ke? entah-entah nak masuk dua tahun
kot. dah berkepuk resepi yang aku buat eksperimen ni tersimpan  tapi aku delay dululah. Sebab
ada satu benda yang aku nak sangat sangat luahkan ………. Apa
yang aku nak share i...
Add a comment...

Post has attachment
dahulu..........
Perasaan bila kau suka kawan baik kau? Happy? Takut? Happy sebab kau kenal kawan baik kau? Kau kenal hati dia macam mana? Atau Takut sebab persahabatan korang yang dah lama? Takut dia akan reject kau? Takut kau bukan ciri ciri wanita yang dia ingin? Atau ta...
Add a comment...

Post has attachment
manusia
aku bukanlah manusia yang perfect mana pun. tapi ada satu tahap aku akan jadi hipokrit demi nak jaga nama baik parents aku. aku harus itu bukanlah satu perkara yang teruk sebab semua manusia mempunyai kelemahan kan. dari aku jejak kaki ke sekolah menengah m...
manusia
manusia
girlfriendbeingsingle.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
what you want in your life?
Bismillahirrahmanirahim, entry aku kali ini bukanlah entry makanan lagi walaupun aku ada a few recipes yang aku tak hupdate lagi. but kali ini aku nak share something. semua orang ada impian masing-masing. nak jadi lecturer lah, nak buka butiklah, nak buat ...
what you want in your life?
what you want in your life?
girlfriendbeingsingle.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Review Resepi #5 : Oreo Cheese Cake
well well well... makanan and dora tak dapat dipisahkan lagi. so malam ni aku nak share another resepi okay. resepi ni senang nak gilos. orang yang mood tak betul macam aku ni memang layak mengabadikan diri buat benda ni. tak perlu kukus atau bake. inilah r...
Review Resepi #5 : Oreo Cheese Cake
Review Resepi #5 : Oreo Cheese Cake
girlfriendbeingsingle.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bila Habis Exam?
Assalamualaikum ..... akhirnya ..  akhirnyaa.... akhirnyaaa..... akhirnyaaaa.......................................... akhirnya berakhirlah minggu exam. finally cuti. tapi sebenarnya tak ada perasaan pun, nak rasa gembira tak juga, nak rasa sedih tak juga, ...
Bila Habis Exam?
Bila Habis Exam?
girlfriendbeingsingle.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Review Resepi #4 : Sheperd's Pie
Assalamualaikum  wbt. Mood sekarang ini tidak beberapa baik selain satu hari ini berlalu tanpa sebarang aktiviti.  So untuk menaikkan mood aku, maka aku nak share a few recipes sebab aku dah tak mampu nak simpan dalam folder lagi plus aku sedih tengok list ...
Review Resepi #4 : Sheperd's Pie
Review Resepi #4 : Sheperd's Pie
girlfriendbeingsingle.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
briefing 2014
Assalamualaikum Nak guna alasan lama tak update blog sebab busy boleh tak?  Sebenarnya aku malas nak update padahal berlambak entry nak tulis dari part makanan hingga part berjimba.  Well well i'olls kan pemalas . Sebenarnya entry ni briefing je utk pembuka...
briefing 2014
briefing 2014
girlfriendbeingsingle.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SEDIH
SEDIH
girlfriendbeingsingle.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded