Profile cover photo
Profile photo
salmah kembong
About
Posts

Post has attachment
MEET YOU
13/08/17 Terima kasih untuk perjalanan dari Kota hingga ke sini. Terima kasih atas pelukan yang erat. Tak pernah sikit pun hilang rindu walaupun didepan mata. Terima kasih

Post has attachment
PERGI
Tak pernah terfikir. Tak pernah terbayang kalau esok-esok kau tak ada. Tapi semakin hari semakin sakit. Lama simpan. Tak apalah kita berpisah. Moga kau rasa bahagia tanpa aku. Moga kau tak ingat aku. Bila aku rindukan kau aku akan ingat rasa sakit ni. Supay...

Post has attachment
Hari Raya Celebration
Firstly aku nak cakap lega gila sebab it is finally done. Tau je lah untuk raya celebration ni je sampai 5 kali meeting! And aku pun tak ingat celah mana yg aku agreed untuk jadi lead untuk project committee ni. Dah la setahun jagung. Nak compared dengan di...

Post has attachment
NOTA
Bby rindu bau ibby wajah ibby suara ibby. Bby rindu sangat ibby.....

Post has attachment
**
29/06/2017 Selamat hari raya. Gigih bby datang sana sebab terlalu rindukan ibby Baru kul 1000am matahari dah terik Dekat kul 1045am bby sampai J Lagi sekali bby sampai ke sana.  Teringat kenangan2 kat sana sepanjang bby kat situ Bby call ibby bagitau bby dh...

Post has attachment
NOTA
Tuhan, Kau tariklah rasa cinta aku dan dia Semoga berpisah suatu hari nanti tidak jadi terlalu menyakitkan untuk aku dan dia Munculkan hanya sedikit rasa sayang  Supaya kekal dalam ingatan akan pernah hadirnya dalam kehidupan. Kurangkan rasa rindu agar dia ...

Post has attachment
MEET YOU
10/05/17 Thank you for today and thank you for bracelet. Ciantiek...

Post has attachment
MEET YOU
24/04/2017 I was about to say how much i love you.  But i heard it from you first. I love you too. Terima kasih ibby untuk hari ini. Terima kasih

Post has attachment
BUAL
"Dulu kau tak macamni. Kenapa kau berubah"  "Jangan iri hati dengan aku, aku yang iri hati dengan kau. Semua bagi perhatian kt kau. Dari dulu" "Cuba bukak hati kau untuk lelaki lain...sbb kau tak cuba..." "Kalau dia mcm laki King Koko aku tak kesah....." "A...

Post has attachment
ANNIVERSARY
Happy anniversary
Wait while more posts are being loaded