Profile cover photo
Profile photo
honey neeza
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Talking Ginger 2 app
http://o7n.co/Ginger
Add a comment...

Post has attachment
Cara Mudah Untuk Kekal Langsing
Sekarang dah besar baru tau..dan rasanya perlu share..tapi bukan nak riak tau..saje nak share sebab ni adalah aku.. Orang selalu kata.."bestnye makan banyak pun kurus je".."ko ni keje makan je pun badan kurus je..jeles aku".."ko ni makan je tapi kenapa ko k...
Cara Mudah Untuk Kekal Langsing
Cara Mudah Untuk Kekal Langsing
mommykhalifah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Set Berpuasa : Mighty 3 Germs
Bulan Rejab
dah tiba. Tak lama lagi bulan Ramadhan akan menjelma. Mesti ramai yang dah mula
fikir apa juadah bersahur dan berbuka. Tahu tak
Shaklee ada set untuk persediaan berpuasa. Ya, tak perlu sahur makanan berat
pun masih boleh bertahan sepanjang hari....
Set Berpuasa : Mighty 3 Germs
Set Berpuasa : Mighty 3 Germs
mommykhalifah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pelupa? Penyelesaian dalam menanganinya.
Semakin
meningkat usia, semakin kurang daya ingatan. Ini tak dapat dinafikan lagi. Sebab
tu makin tua makin lupa. Ibu hamil juga akan mengalami situasi sama di mana
daya ingatan agak berkurangan di akibatkan oleh hormone ketika hamil. Ada segelintir
yang be...
Add a comment...

Post has attachment
Vita Lea : Zat Besi Shaklee
Assalamualaikum.. Entri kali ni nak
share tentang supplement yang paling best bagi aku la iaitu VITA LEA . Vita Lea Shaklee
lebih dikenali sebagai Iron Formula (Zat Besi). Zat besi merupakan unsur logam besi di dalam badan yang diperlukan kebanyakan makhluk...
Vita Lea : Zat Besi Shaklee
Vita Lea : Zat Besi Shaklee
mommykhalifah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bayi Songsang (Breech)
Terdapat kira-kira 4 dari 100 kelahiran, bayi tidak boleh
memusingkan kepalanya secara semulajadi. Jika kedudukan bayi songsang,
kebiasaanya pembedahan secaran caesarean akan dilakukan. Lebih 3% kehamilan
adalaha bayi dalam kedudukan songsang (breech) di ma...
Bayi Songsang (Breech)
Bayi Songsang (Breech)
mommykhalifah.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded