Profile cover photo
Profile photo
Raja Norli
795 followers -
Make It Simple but Marvellous and Love is everything.
Make It Simple but Marvellous and Love is everything.

795 followers
About
Raja's posts

Post has attachment
BERNIAGA TANPA MODAL?? ATOMY MEMANG REAL..
Salam Satu Malaysia Semua..  Orlylove nak Share satu peluang PERNIAGAAN secara PERCUMA .. Korang mesti Ingat Hakak NIPU korang kan.. Yer ler.. mana ada PERNIAGAAN TANPA MODAL.. nak jual AIR tepi jalan pun nak kena beli macam2.. nak masuk daftar apa2 pun KEN...

Post has attachment

Post has attachment
SELAMAT HARI BAPA DARI ORLYLOVE.. MISS MY DAD...
SELAMAT HARI BAPA  Abah jarang dukung aku ketika kecil, bukan kerana dia tak nak dukung tetapi dia kurang yakin kalau dia dukung aku mungkin aku terjatuh... Abah selalu tiada di rumah.. Sebab abah selalu keje luar.. Ketika adanya abah..aku selalu takut kena...

Post has attachment
MATA BENGKAK DISEBABKAN UBAT TAHAN SAKIT.. SALAH SIAPA..??
Ya Allah.. Sakitnya tak ingat.. dah jatuh ditimpa tangga.. huhu.. dugaan betoi apabila.. aku jatuh tergelincir di tangga.. excited benor nak shopping.. hahaha.. dalam hujan renyai-renyai.. kaki aku lakk buat aksi seksi depan orang ramai di depan SOGO hehehe...

Post has attachment

Post has attachment
DESERT PERCUMA ???? MACAM BEST " RESTORAN SANA SINI " di DPULZE CYBERJAYA
Orlylove jarang benor nak update pasal makan. Tapi harini teringin lak nak try jadi Makan-Makan Blogger.. hehe.. Kisahnya gini..  Kami jalan2 tengah nak carik makan LUNCH.. di Cyberjaya ni.. jalan pusing sampat sesat.. akhirnya kami iaitu.. Hakaq, Dabithah ...

Post has attachment

Post has attachment
CARA NAK URUS SUAMI PEMALAS TAHAP GABAN..
Hahhaa..ada lagi ke Spesis SUAMI RAJIN hehe.. masih ramai En. Suami yang RAJIN Giler.. korang yang dapat JODOH dengan lelaki pemalas ni.. korang kena banyak2 Bertenang.. meh sini.. Cik Orlylove nak ngajor korang saper2 yang dah stress dengan SUAMI yang tak ...

Post has attachment

Post has attachment
Hayati LAGU RAHSIA SUDUT HATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..
Wait while more posts are being loaded