Profile cover photo
Profile photo
idzwa kamaruddin
484 followers
484 followers
About
idzwa kamaruddin's posts

Post has attachment
Cuti Kuarantin
Chicken Pox Cuti kuarantin 5 hari la kita nampak gaya. Nasib baik kene jumaat malam, jadi sabtu ahad start mereput kat rumah je la sampai lah ke harini hari rabu aku dah sesak kepala sebab tak keluar rumah. Ha..ha..ha.. Masak pun malas apatah lagi makan .. ...

Post has attachment
Selamat Hari Lahir Yang Ke-4!
Syakirah Irneena Suhaidi Ya dah 4 taHun dah dia! Akal pun bukan main lagi lah. Mulut pun boleh tahan becok nyer, cakap tak pernah pelat langsung. Ragam amukan pun macam biasalah, dengan aku kurang sikit amukan tapi kalau dengan abah dia pantang tak dapat ap...

Post has attachment

Post has attachment
Aktiviti Hujung Minggu
Macam biasa bulan raya kita pergi beraya sakan lah .. sabtu lepas ambil Syahmi kat sekolah (macam biasa la latihan band dia) terus ambil ibu aku bawa ke Shah Alam open house pakcik aku a.k.a adik ibu lah. Jem ya rabbi jenuh la nak sampai ke Shah Alam dari C...

Post has attachment
HUjung minggu yang best ;)

Post has attachment
Hujung Minggu Yang Berpeluh !
Hari ni kita orang semua bangun lambat ! Ha..ha..ha..sedar-sedar dah 7.15 pagi hoii .. tanjat gegurl sampai bergegar-gegar jantung . Haishh .. pelik la kenapa alarm tak bunyi sedangkan dah set 5.15 pagi okeh dan diyakini tidak ditutup pagi tadi sebab aku se...

Post has attachment
Raya ! Raya ! Raya !

Post has attachment
Syawal 2017 - Yang Biasa-Biasa
Selamat Hari Raya korang ! Wah kemain semangat .. ha.. ha..ha.. almaklum baru kerja hari ni. Semalam cuti pegi appointment doktor pakar tapi tak nak cerita bab tu .. frust ! Nak cerita pasal raya kami yang biasa-biasa ni je.  Tepi rumah arwah opah kat Kg. C...

Post has attachment
Selamat hari raya dari orang tak beraya !

Post has attachment
Selamat Hari Raya Tanpa Persiapan Raya !
Nak sembang lah. Entry pun mungkin entry yang terakhir .. ehh baca macam nak mati je kan ? But who know right ? Only ALLAH SWT tahu segalanya ;) but tak nak la cakap pasal mati .. nak cakap entry ni mungkin entry last sampailah lepas raya ! Ha..ha..ha.. moo...
Wait while more posts are being loaded