Profile cover photo
Profile photo
idzwa kamaruddin
520 followers
520 followers
About
Posts

Post has attachment
Blog dah update!! Yayyyyy~
Birthday, Life, Check-up & Sakit.
Birthday, Life, Check-up & Sakit.
nurul-izwa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Birthday, Life, Check-up & Sakit.
Fuhhh...fuh..fuhhh...tuip habuk! Wahhh..lama giler kau tak update blog Izwa. Ikut hati banyak sangat cerita nak share tapi bila buka blog terus blank. Belum apa-apa lagi, nak tulis tajuk pun tak tahu nak mulakan dengan tajuk apa jawap nyer terus tutup balik...
Birthday, Life, Check-up & Sakit.
Birthday, Life, Check-up & Sakit.
nurul-izwa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
SETELAH SEBULAN..PHIEWWW~
Alhamdulillah .. Ehh .. ?
Alhamdulillah .. Ehh .. ?
nurul-izwa.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Banyak benda aku kene LEBIH BERSYUKUR lately ni. Dalam pada progress & proses nak sihat ni banyak yang aku "dapat".

Mungkin inilah hikmah dia, aku pun tak pasti tapi sekecil-kecil benda pun aku tetap bersyukur sekarang ni.
ALHAMDULILLAH
ALHAMDULILLAH
nurul-izwa.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
ALHAMDULILLAH
Kita bersua kembali. Fuh..susah nyer nak dapatkan "feel" menulis macam dulu-dulu. Banyak benda nak kene buat lately ni, more important nak sihatkan badan dulu fokus aku buat masa ni. Nak sihat untuk anak-anak sebab macam terabai giler dia orang tu bila aku ...
ALHAMDULILLAH
ALHAMDULILLAH
nurul-izwa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Angioplasty
Warded 6-8hb Mac lepas di Hosp Serdang. Haiiii..timbul tenggelam timbul tenggelam aku ni. Hihihihi~ ampunkanlah aku korang sebab lately ni aku fokus pada diri dan kesihatan aku je. Macam yang korang tahu sebelum-sebelum ni kan aku banyak pegi appointment ho...
Pengalaman Angioplasty
Pengalaman Angioplasty
nurul-izwa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kurus Tanpa Berlapar Dengan C-Trimax
Gigih buat banyak-banyak untuk sehari punya. Kurus Tanpa Berlapar Dengan C-Trimax | Ha mesti ramai teruja kan? Sapa yang tak nak kurus ye dak. Impian sesetengah orang nak kurus dan sihat! Yes yang penting ialah sihat. Janganlah kurus cara extreme pastu saki...
Add a comment...

Post has attachment
01.02.2018 - Lamanya Tak Update!
01.02.2018 - Lamanya Tak Update!
nurul-izwa.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded