Profile cover photo
Profile photo
Belsimpel Groningen
7 followers
7 followers
About
Belsimpel's posts

Post has attachment
Facebook heeft besloten om het geluid bij video's automatisch af te laten spelen, want dat zou een gewilde functie zijn aldus het bedrijf. Maar hoe werkt dat precies en hoe schakel je het uit?

Post has attachment
In het weekoverzicht van deze week: meer nieuws over het smartphoneverbod op de fiets, de eerste vouwbare telefoon lijkt er nu toch echt aan te komen en meer over de nieuwe beveiliging die WhatsApp nu uitrolt!

Post has attachment
Binnenkort begint het Mobile World Congress en achter de schermen draaien de geruchtenmolens op volle toeren. We hebben een overzichtje gemaakt van de vooruitzichten voor alle verschillende toestellen. Natuurlijk delen we deze voorpret graag met jullie!
Photo

Post has attachment
In de nieuwe bètaversie van Google Maps zijn een aantal handige vernieuwingen te ontdekken. Zo kan de app binnenkort aangeven hoe lastig je je auto ergens kwijt kunt en negeert het de commando’s die je per ongeluk geeft.

Post has attachment
Vodafone en Ziggo gaan op de Nederlandse markt verder als één bedrijf, en wel onder de naam VodafoneZiggo. Huidige klanten van voormalig Vodafone en Ziggo krijgen persoonlijk bericht over het samengaan van de twee aanbieders. Benieuwd wat dit betekent voor jou als Vodafone- of Ziggo-klant?

Post has attachment
Huawei is een Chinese fabrikant, maar alleen verkopen in het thuisland is er allang niet meer bij. Het merk verovert Europa en heeft ook in Amerika voet aan wal gezet. Inmiddels biedt de fabrikant toestellen aan in verschillende categorieën en prijsklassen, zodat er voor iedereen een perfecte Huawei-smartphone te vinden is. Het merk verkoopt elk jaar meer toestellen en 2016 was tot nu toe dan ook het beste jaar van de producent. 

Post has attachment
Heb je een Android-toestel? Dan gebruik je hem iedere dag: de launcher van je telefoon. Klinkt onbekend? Dat is niet zo raar. De launcher van je telefoon is een integraal onderdeel van je toestel en hoewel het ook maar een app is, denken niet veel mensen er aan om eens een andere te proberen.

Post has attachment
Fans van Super Mario Bros kunnen hun geluk niet op. De app Super Mario Run is nu beschikbaar op de iPhone en iPad. Het kleurrijke spel tovert een glimlach op bijna ieders gezicht en zit boordevol nieuwe features.


Post has attachment
Goed nieuws! Belsimpel.nl is genomineerd voor Beste Webwinkel NL door Tweakers en we maken kans op een fantastische Tweakers Award. Het enige dat we nu nog nodig hebben is jouw stem!Post has attachment
De nieuwste phablet van Honor kun je gerust gigantisch noemen. Gelekte afbeeldingen van het toestel laten één van de grootste Android-smartphones ooit zien. De Honor Note 8 krijgt waarschijnlijk een beeldscherm van maar liefst 6.6 inch!
Wait while more posts are being loaded