Profile

Cover photo
Sally Rashid
52 followers|5,952,007 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Tempahan....
                       
                       
1
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Tempahan Lagi..edisi cuci mata..♫♫♫
             
1
Add a comment...
Have her in circles
52 people
Hasmawati Hassin's profile photo
izan awang's profile photo
shida rahmat's profile photo
Suhaida mohd hashim's profile photo
Salsuhaida Sulaiman's profile photo
Nuraini Kamaruzzaman's profile photo

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Tuan tanah yang masih malas nak update blog...☺☺☺☺
Sebab tuan tanah masih dilanda virus M..maka..macam biasa. Cuci mata jer la yer dgn kek2 tempahan ni..☺☺☺☺☺              
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Tempahan yang tak seberapa...
Jom cuci mata... ☺☺☺☺☺☺               
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Coconut Raspberry Lemon Cake
Assalamualaikum.. Lama
tak bersiaran… Penyakit ‘M’ memang banyak sangat sekarang ni..☺☺☺. Macam mana
yer nak halau penyakit ‘M’ ni..??☺ Belek-belek
folder gambar, Nampak gambar Raspberry Coconut Cake ni..dah lama dah. Kata nak
share resepi tapi tak share2 j...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
BUTTER CAKE
Assalamualaikum… Petang
Sabtu yang lalu sempat menerai resepi Butter Cake dari blog CMG. Nampak Butter
Cake nyer sangat gebu dan menarik. Bila dia cakap sangat moist, terus rasa nak
mencuba. Lagipun CMG dah kurangkan separuh sukatan dari resepi asal. Kalau ...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have her in circles
52 people
Hasmawati Hassin's profile photo
izan awang's profile photo
shida rahmat's profile photo
Suhaida mohd hashim's profile photo
Salsuhaida Sulaiman's profile photo
Nuraini Kamaruzzaman's profile photo
Links
Contributor to
Basic Information
Gender
Female