Profile cover photo
Profile photo
Sally Rashid
68 followers
68 followers
About
Sally's posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Tempahan....
                       

Post has attachment
Tuan tanah yang masih malas nak update blog...☺☺☺☺
Sebab tuan tanah masih dilanda virus M..maka..macam biasa. Cuci mata jer la yer dgn kek2 tempahan ni..☺☺☺☺☺              

Post has attachment

Post has attachment
Tempahan yang tak seberapa...
Jom cuci mata... ☺☺☺☺☺☺               

Post has attachment

Post has attachment
Coconut Raspberry Lemon Cake
Assalamualaikum.. Lama
tak bersiaran… Penyakit ‘M’ memang banyak sangat sekarang ni..☺☺☺. Macam mana
yer nak halau penyakit ‘M’ ni..??☺ Belek-belek
folder gambar, Nampak gambar Raspberry Coconut Cake ni..dah lama dah. Kata nak
share resepi tapi tak share2 j...

Post has attachment
Tempahan Lagi..edisi cuci mata..♫♫♫
             

Post has attachment
BUTTER CAKE
Assalamualaikum… Petang
Sabtu yang lalu sempat menerai resepi Butter Cake dari blog CMG. Nampak Butter
Cake nyer sangat gebu dan menarik. Bila dia cakap sangat moist, terus rasa nak
mencuba. Lagipun CMG dah kurangkan separuh sukatan dari resepi asal. Kalau ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded