Profile

Cover photo
Sally Rashid
65 followers|8,684,715 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Sally Rashid changed her profile photo.

Shared publicly  - 
1
1
razak ithnin's profile photo
 
Assalamualaikum
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Tuan tanah yang masih malas nak update blog...☺☺☺☺
Sebab tuan tanah masih dilanda virus M..maka..macam biasa. Cuci mata jer la yer dgn kek2 tempahan ni..☺☺☺☺☺              
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Tempahan yang tak seberapa...
Jom cuci mata... ☺☺☺☺☺☺               
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Coconut Raspberry Lemon Cake
Assalamualaikum.. Lama
tak bersiaran… Penyakit ‘M’ memang banyak sangat sekarang ni..☺☺☺. Macam mana
yer nak halau penyakit ‘M’ ni..??☺ Belek-belek
folder gambar, Nampak gambar Raspberry Coconut Cake ni..dah lama dah. Kata nak
share resepi tapi tak share2 j...
 ·  Translate
Assalamualaikum.. Lama tak bersiaran… Penyakit ‘M’ memang banyak sangat sekarang ni..☺☺☺. Macam mana yer nak halau penyakit ‘M’ ni..??☺ Belek-belek folder gambar, Nampak gambar Raspberry Coconut Cake ni..dah lama dah. Kat...
1
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
BUTTER CAKE
Assalamualaikum… Petang
Sabtu yang lalu sempat menerai resepi Butter Cake dari blog CMG. Nampak Butter
Cake nyer sangat gebu dan menarik. Bila dia cakap sangat moist, terus rasa nak
mencuba. Lagipun CMG dah kurangkan separuh sukatan dari resepi asal. Kalau ...
 ·  Translate
Assalamualaikum… Petang Sabtu yang lalu sempat menerai resepi Butter Cake dari blog CMG. Nampak Butter Cake nyer sangat gebu dan menarik. Bila dia cakap sangat moist, terus rasa nak mencuba. Lagipun CMG dah kurangkan separ...
1
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum…♥♥♥♥♥ Talam Suji ni dah lama buat. Sekarang baru berkesempatan nak tayang.  Rasanya dalam bulan puasa hari tu kerap buat Kuih Talam Suji ni..siap bagi kat jiran2. Memang sedap kuih ni…sampai jiran2 siap me...
1
Add a comment...
Have her in circles
65 people
abe ngoh's profile photo
Ucu Faridah's profile photo
Edaz Man's profile photo
Hasma Hassin's profile photo
Cik Matahariku's profile photo
razak ithnin's profile photo
Muhalith Sanip (Homestaykesidang)'s profile photo
Zue Eja's profile photo
OLYN SHAZZY's profile photo

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Tempahan....
                       
                       
1
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum.. Lama tak bersiaran… Penyakit ‘M’ memang banyak sangat sekarang ni..☺☺☺. Macam mana yer nak halau penyakit ‘M’ ni..??☺ Belek-belek folder gambar, Nampak gambar Raspberry Coconut Cake ni..dah lama dah. Kat...
1
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Tempahan Lagi..edisi cuci mata..♫♫♫
             
1
Add a comment...

Sally Rashid

Shared publicly  - 
 
Mood nak update blog hilang ntah kemana..kelaut gamaknya Sooo..kita cuci mata dengan gambar2 kek dah la.. Antara kek yang ditempah oleh pelanggan saya...  
1
Add a comment...
People
Have her in circles
65 people
abe ngoh's profile photo
Ucu Faridah's profile photo
Edaz Man's profile photo
Hasma Hassin's profile photo
Cik Matahariku's profile photo
razak ithnin's profile photo
Muhalith Sanip (Homestaykesidang)'s profile photo
Zue Eja's profile photo
OLYN SHAZZY's profile photo
Links
Basic Information
Gender
Female