Profile cover photo
Profile photo
Genius Apps
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Leuk filmpje van Minicamping 't Voorde in Winterswijk-Corle.
Add a comment...

Post has attachment
Een impressiefilmpje van deze mooie B&B in Winterswijk.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
ellis
ellis
geniusapps.nl
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Terugkijkend op een heel mooi jaar 2016 wens ik mijn relaties hier een geweldige kerst en oud en nieuw. Dat in 2017 dezelfde positieve groei zich mag doorzetten en we allemaal heel gelukkig zijn.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De kansen met een eigen app voor jouw bedrijf!

Jelle Hermus deed het met zijn SoChicken app. Een app waarin hij artikelen schrijft over Geluk, gezondheid, succes, vrijheid, liefde, bewustzijn. Vanuit deze app biedt Jelle ook cursussen aan.

Een eigen app is vele malen effectiever dan een facebook pagina. Je kunt namelijk functies aanbieden die op de telefoon aanwezig zijn, zoals GPS, interne camera, een cliënten portaal, je eigen ingesproken MP3 tracks, een eigen bibliotheek, je eigen reclame vrije video’s, tips voor ontspanning, een anonieme chat functie enzovoort.

Joost Ostendorf uit Deventer bracht het idee met succes in de praktijk.

De Coaching App van Joost Ostendorf neemt cliënten mee de natuur in. Daar waar cliënten behoefte hebben aan ontspanning en meditatie is er een mogelijkheid om MP3 tracks van Joost te beluisteren. Dit kan ook visueel, door eigen opgenomen filmpjes in de natuur, die in een afspeellijst onbeperkt te bekijken zijn. Wandelingen met coaching opdrachten onderweg zijn ook onderdeel van zijn app. Daar hoeft Joost niet bij te zijn, cliënten volgen de wandelingen vanuit de app geheel zelfstandig.

Tot slot kan Joost vanuit zijn app gratis en betaalde e-learnings aanbieden vanuit een App Shop. Ook geeft hij vanuit de app tips aan cliënten m.b.t handige apps die sportprestaties meten.

Een ander voorbeeld van een succesvolle app is de hardloop app van Evy. “Hardlopen met Evy”.

O ja, en wat te denken van een eigen game app? In de vorm van een kennisquiz, waarbij je eventueel met plaatjes / illustraties jouw doelgroep op speelse wijze kennis laat maken met jouw specialisaties?
Genoeg ideeën hierover! Bovendien is het zo dat er met een eigen app diverse verdienmodellen mogelijk zijn. Welke dat zijn leg ik graag toegesneden op jouw bedrijf uit.

Enkele overige mogelijkheden opgesomd:
• Stuur jouw app gebruikers een pushbericht als je een nieuwe blog hebt geschreven of nieuw materiaal in je app hebt geplaatst.
• Verzamel al je persoonlijke video’s in je eigen afspeellijst, vrij van commercials, banners en suggestie video’s van anderen.
• Biedt uw klanten een afgeschermd klantenportaal aan, een soort eigen intranet in je app.
• Stel PDF documenten beschikbaar, zonder dat deze te hoeven worden gedownload.
• Presenteer een agenda, waarbij gebruikers automatisch herinnerd worden over actualiteiten.
PhotoPhotoPhotoPhoto
15-12-16
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded