Profile cover photo
Profile photo
Images & Words
1 follower -
Blog personal | Outdoor. Călătorii. Fotografie. Și orice mai sare din trenul gândirii
Blog personal | Outdoor. Călătorii. Fotografie. Și orice mai sare din trenul gândirii

1 follower
About
Posts

Post has attachment
#undeschiem

Dragilor, pur și simplu nu îmi vine să cred că de 5 ani îmi doresc să scriu acest material și că abia acum a văzut lumina zilei :). Vorbim aici despre o zonă superbă, inegalabilă ca peisaj și, cred eu, total aparte ca experiență de schi, de orice fel ar fi acesta.

Chamonix. Perla perluțelor franțuzești, istoria montană a Alpilor, cum vreți voi să-i spuneți. Și în particular Chamonix-Les-Houches, această căsuță a perspectivelor tot-împrejur asupra întregului masiv Mont Blanc, și a unor pârtii atât de domoale și faine prin pădurea de conifere, încât nu-ți mai vine pur și simplu să pleci de pe ele.

M-am bucurat tare să revăd fotografiile, care se prezintă suprinzător având în vedere ce tehnologie obosită le-a generat. Se pare că faptul că am avut Soarele alături în zilele cu pricina a compensat mult.

Enjoy! I know I have!

#skidei #chamonix #leshouches #imageswordsblog
http://bit.ly/2oDtCpt
Add a comment...

Post has attachment
#undeschiem

Circuitul Sella Ronda (Dolomiți, Italia) este una dintre cele mai cunoscute si spectaculoase rute pe schiuri din lume. Tura de 40 de km (pe partie) inconjoara masivul Sella și poate fi parcursă intr-o singura zi de schi. Noi am parcurs-o in ambele sensuri si am ramas cu amintiri foarte frumoase si cu o experienta alpina tare faina. Astazi despre ruta verde, cea mai lejera.

#skidei #dolomiti #sellaronda #imageswordsblog

http://imagesandwords.ro/2014/02/sella-ronda-dolomiti/
Add a comment...

Post has attachment
#undeschiem

Alpii Francezi. Val D'Isere. Tignes. Espace Killly. Oricum s-ar numi, vorbim despre "Le plus bel espace de ski du monde". Nu zic eu, pentru mine "toate sunt cele mai frumoase ca altele" :), zice harta :).

Marțea aceasta zburăm puțin până în Franța.

#skidei #valdisere #imageswordsblog
Add a comment...

Post has attachment
Am simțit să mă uit puțin în urmă la acest 2017 care tocmai s-a încheiat, plin de tot soiul de aventuri așa cum a fost el. Dacă doriți să o faceți împreună cu mine, iaca mai jos.
Add a comment...

Post has attachment
Aproape un an deja de la aventurile noastre din America Centrală (iar eu tot doar cu intențiile după mine – sau hai să le zic mai pompos drafturile, să pară așa, ca lucrez tot timpul la texte :)). Uite, dragilor, acesta este un draft plin de culori care stă de mult prea mult timp la rând :).

#americacentrala #panama #bocasdeltoro #imageswordsblog
Add a comment...

Post has attachment
Toamna Tiroleză m-a încântat ceva mai devreme decât cea locală, dar s-a lăsat scrisă (și mai ales developată, dacă vorbim de foto) abia acum. Pentru mine e bine, înseamnă că s-a prelungit un pic unul din capetele culorilor covoarelor portocalii. Am pus multe foto în articol. Vă spun pentru că, știți voi, de obicei sunt mai zgârcită. Dar astăzi nu. Astăzi, din nou, toamna este anotimpul meu preferat.
#austria #tirol #imageswordsblog
Add a comment...

Post has attachment
O țâră de Austrie, de week-end, însă suficient cât să dea un reset pentru următoarea perioadă.

Primul dintr-o serie de câteva articole "de toamnă" care știu de pe acum că-mi vor fi foarte dragi.

#austria #tirol #imageswordsblog
Add a comment...

Post has attachment
Un început de toamnă împrăștiat peste dealurile Dâmbovicioarei

#podudambovitei #touringromania #travelromania #imageswordsblog
Add a comment...

Post has attachment
#onthisweek #imageswordsblog #naturafarabariere

Nature without Barriers | 20 Sep 2015

A very special place for quite a special project.

This time exactly two years ago, together with Asociația de Educaţie şi Cultură Outdoor​, we were in the making of the field research for what would subsequently become the first Romanian printed handbook for family walking and hiking around the mountains in Brașov area, aiming at classifying trails for children of various ages and evaluating routes that would be suitable for active disabled ramblers.

I am proud of my contribution to the project. And smiling that such a very special place for me, together with the photo below, stand as the cover of the printed handbook :).

Șaua Strunga, Bucegi National Park, Romania

#onthisweekcollection - bringing up moments from the same week sometime in the past. http://imagesandwords.ro/on-this-week/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Eu stiu ca este abia Septembrie si ca inca este cald afara. Dar vine ea iarna curata acusica si o data cu ea, inca un an in care (unii dintre noi) isi pot pune schiurile in picioare si o pot lua la vale plutind.

Sa dam startul celei de-a doua zile tematice de pe blog. Martea schiem (#skituesday). La noi sau prin lume. Sau macar ne vin idei pe unde, ne uitam la poze si visam.

Hai in Dolomiti, pentru inceput. La Kronplatz (Plan de Corones), in Italia.

#skituesday #skidei #kronplatz #imageswordsblog
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded