Profile cover photo
Profile photo
Huda Mohamad
549 followers
549 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Review Buku Fragile by Syira Lokman ^^
Assalamualaikum..anye0ng hasey0 !!! selamat hari raya guys..wahhh lamanya tak menulis...macam kekok pulak rasa..haha.. kali ni aku nak review buku dari blogger yang memang dah lama dan selalu aku usya blog dia...blogger Syira Lokman dah release buku yang ke...

Post has attachment
23th bday ; )
salam..any0ng hasey0 !! sedar tak sedar dah 23 tahun hidup atas muka bumi ni..rasa kejap je masa berlalu... untuk ulang tahun yang ke-23 ni tak banyak yang aku harapkan..semoga diri terus maju dan dapat tambah experiences dalam hidup...semoga sentiasa dikel...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
MyeongDong Topokki & The Housemaid (Cohaugai) review ^^
salam..any0ng hasey0 !!! rabu lepas lepas kelas pagi pegi Mines, Serdang jap sebab nak redeem tiket movie free...actually dah lama aku dapat movie access tu tapi memang target minggu ni baru nak pegi sebab nak habiskan program dan presentation..kasi lapang ...

Post has attachment
Wordless Wednesday ^^
salam..any0ng hasey0 !!! lumrah hidup kadang berada di atas, kadang berada di bawah...bertabahlah saat kau sedang diuji dan berpada padalah saat kau merasa senang....ada saat kau jatuh tersungkur saat orang lain sedang berada di atas....saat itu muhasabah l...

Post has attachment
4 Fingers Nu Sentral ^^
salam..any0ng hasey0 !!! pejam celik pejam celik dah dekat bulan 3.... so far baru 3 sem berlalu...kelas 2 hari je seminggu tapi busy mengalahkan kelas 5 hari... sokay sokay...dah semester last dah pun...bulan 6 dah boleh balik kampung tanam jagung ^^ last ...

Post has attachment
Hiking Gunung Ulu Semangkok & Gunung Gap ^^
salam..any0ng hasey0 !!! actually nak post pasal gunung semangkok X gunung gap ni tahun lepas (2016) tapi alang alang dah terlajak aku post je lah..haha.. kali ni kalau tak silap dah dekat 7 kali aku mendaki tapi since masuk universiti aku sellau join ngan ...
Wait while more posts are being loaded