Profile cover photo
Profile photo
eyqin ashyikin
47 followers -
be yourself an original is worth more than a copy
be yourself an original is worth more than a copy

47 followers
About
Posts

Post has attachment
TOURISM PROJEK..!!
Assalamualikumm... ermmm lama xupdate blog..rinduu... eh yeke ni rindu..? rindu la nk luahkan kat blog..yela nk luahkann kat org..org xnk dgr..better luahkan kat blog kan....ermm xmoh emo2 kite nk cegite pasal one of the subjek yg kite ambik sem6 ni... TOUR...
TOURISM PROJEK..!!
TOURISM PROJEK..!!
gadisdandunia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KARNIVAL KEUSAHAWANAN...
ASSALAMUALAIKUM.... KARNIVAL KEUSAHAWANAN..?? ehemmm ehemmm sejak bila plak aq minat dalam bidang ni ..!! hahahah okeysss xslah utk join event macam ni....untuk tambah pengalaman dan pengetahuan yang sedia ada... sebab aq terjebak dalam karnival ni adlah kr...
KARNIVAL KEUSAHAWANAN...
KARNIVAL KEUSAHAWANAN...
gadisdandunia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BERCUTI SAMBIL BELAJAR..!!!!
Assalaamualikummm seperti yang dijanjikan...iollssss nak share sikit la gambar percutian sambil belajr kami masa di cameron...jangan muntah hijau plak tengok nanti..hohoho yeahhhhh sudahhhh sampai di Cameronnnnn.... apa yang dibincangkan tu..??? lavender fa...
BERCUTI SAMBIL BELAJAR..!!!!
BERCUTI SAMBIL BELAJAR..!!!!
gadisdandunia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
my first try ATV
ASSALAMUALIKUM.... JENGJENGGGJENG......amboiii bunyi jenjengjeng macam nak umumkan kedatangan sultan plak....!!! sedarlah awk tu cuma princess!! ehhh opssssss dayang je kot layak..?!! hahahahahahah... ok ari ni iollsss nak update pasal ATV..!!! WAHHHHH  ap ...
my first try ATV
my first try ATV
gadisdandunia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
projek CBT Cameron Hingland..
Assalamualikummmm hyeeeee ARGHHHHHH MOOD SEDIHH... (fefeling teringat kekasih lama.)huhhhhhhh pergilahh wahai semangat yang lemahhhhh..... okeysss ari ni iollsss nak cerita ...ari tu iollll pergi Cameron bersama Group CBT (community based tourism) one of th...
projek CBT Cameron Hingland..
projek CBT Cameron Hingland..
gadisdandunia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
trowbackk EVENT OPERATION AND MANAGEMENT
اسسالاموالايكون  okeys since dah sem 5 nie(now sem6).. dah rasa keseniorannya sikit..hahahh senior la sangat..aq nak share sikit apa yang aku blaja..sebab ad org kata aku nie blaja mcm xblaja..!! okeyy ko egt aku xblaja ea..?? perlu ke blja nak nunjuk2 kat ...
Add a comment...

Post has attachment
IKHLAS, REDHA, PASRAH ???
ASSSALAMUALAIKUM.. IKHLAS , REDHA , PASRAH.?? macam mana nak ikhlaskan hati kite untuk menerima segala ketentuan.? ikhlas dimulut tak bermakna ikhlas di hati... bagaimana nak belajar ikhlas , redha , dan pasrah..?? redha tu how? "Bila Allah ambil balik apa ...
IKHLAS, REDHA, PASRAH ???
IKHLAS, REDHA, PASRAH ???
gadisdandunia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TERAPI PUTUS CINTA
اسسالاموالايكوم terapi putus ciinta?? okeyy aku bosan giler hari tu... then aku g la bilik membe aku nie...kacau org...dok lepak..menggila jap..then membe aku suruh baca satu buku nie...katany bagus utk remaja... okey aku pon ambik baca.. tajukny.. TUHAN AJ...
TERAPI PUTUS CINTA
TERAPI PUTUS CINTA
gadisdandunia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
EYES NOSE LIPS
GADIS DAN DUNIA
GADIS DAN DUNIA
gadisdandunia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
last day!!!!!!
اسسالامواليكو  entry kali nie just nak share gambo last day praktikal..!!! banyak ilmu yang aku dapat dan segal pengorbanan dan penat lelah berhasil... i got excellnt result..!!jom layannn.... ~sekian ~ xoxo eyqin_ali
last day!!!!!!
last day!!!!!!
gadisdandunia.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded