Profile cover photo
Profile photo
Annie Sweet
7 followers
7 followers
About
Annie's posts

Post has attachment
Cerita Raya itu....
salam... he..he..he...tah apa2 lah tajuk diberi...aku kan...x de apapun sebenarnya...pgi raya aku mmg bangun tido lambat around kul 10am mcm tu..pastu terhegeh2 g mandi..actually aku time tu peyod pain so mood x elok sgt...bju raya x de sgt..so pakai jer dr...

Post has attachment
Selamat Hari Raya!!...tahun 2015...
salam... selamat hari raya semua..dh raya ke 7 bru nk ucapkan selamat..he2...orang lain dah siap2 undate review hari raya masing2...aku jer belum lagi..tapi sungguh, raya kali nie raya paling x best kot..ha..ha..ha.. maybe sebab x de pasangan cam org lain.....

Post has attachment
Review Pasal Produk...Ellfie!.Ellfie barulah selfie!!
Salam, Class kau Ellfie nye tag line...i like!!..hari nie dah masuk ari ke-12 berpuasa..alhamdulilah..korg dh lompong ke belum??..he..he... oklah, straight to the point jerlah...aku nk review pasal satu produk muke best yang aku dah pakai hampir cukup sebul...

Post has attachment
Stop salahkan orang lain atas apa yg terjadi pada diri sendiri.........
Salam, huh....panjang lebaq plak kali nie tajuk aku tu...hem...sekadar nak meluahkan jer.... yerlah, aku paling x suka orang yang jenis suka menyalahkan orang lain atas apa yang terjadi pada diri dia sendiri sedangkan apa yang terjadi kat diri dia adalh ber...

Post has attachment
Lama dah x menulis.....hidup sangat stressss!!
Salam readerss... ha..ha...ada ke readers nie???...perasan jer kot aku nie....yap aku akui dah lama sangat x meluahkan rasa kat sini...coz i'm really stress with my life...sushnye nk ckp... aku nie nama jer ada 3 kerja....tapi tetap x de duit...why???..beca...

perasaan semcm mls nk balik rumah nanti kena hadap stress yang menggila dalam otak nie...adin x nk dtg ambik aku..srh aku balik naik bas...mls k nk naik bas kali nie...x de moodd sgt2...i wish adin akan dtg ambik aku kat opis, kalau x, aku malas nk blik..sekian!!

Post has attachment
Isu Semasa...Soklan UPSR Bocor!!
Salam.. Ok...hu...hu...aku nk jugak olah pasal isu nie coz adik bongsu kesayangan aku, Mohd Nasrul Hakiem ambik exam penting nie sebelum nie nk menjengah ke alam sekolah menengah...stress jugak aku dengan isu nie coz yang terkena tempias nie of coz lah buda...

Post has attachment
Semalam Yang Biasa.....
Salam.. He..he..he..tajuk tu nampak sangatlah aku x reti nk bagi takut apa2 kot...weng2 betul! Semalam adalah normal day bagi aku...g keje, pastu temankan kawan sepejabat g cari dewan kat TTDI Jaya, Shah Alam tu....petang on 6.30pm aku g masuk kerja kat far...

Post has attachment
Mood Rajin datang.....
Salam uollssss... Again...nie mood nk menulis tengah mencanak2..giloss...biasa arr...cam boringss jer lately nie...balik keje mlm sampai umah pun dah 10.30mlm mcm tu..yerlah, si dia yang tercinta dah kerja jauh...kat laut nun jauh disana, bukan dpat col aku...

Post has attachment
Blog Sudah Bersawang labah2!!...
Salam readers!!.. Cewah!!..mcmlah ada org follow-mollow blog aku nie...dah agak terlalu lama aku x menulis dan meluahkan perasaan hati aku kat sini kan...husshh.....bersawang dah blog aku nie..password pun aku dh lupe, nasb baik e-mel ingat lagi, so bolehka...
Wait while more posts are being loaded