Profile cover photo
Profile photo
Cik Jannah
saya sangat comel. opss. . ada orang jeles !
saya sangat comel. opss. . ada orang jeles !
About
Cik's posts

Post has attachment
#NJNotes - Comeback
Bismillah. Entri pertama untuk untuk tahun 2017. Berhabuk sangat blog ni. Bercadang untuk mula kembali menulis di blog. Untuk ratapan dan tatapan aku kelak. Hang tak suka hang punya pasai. He he he. Jadi, kali ni, aku nak start enjin dulu okay? I'll be back...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Apa itu PCOS? Dan Apa Simptom serta Jalan Penyelesaiannya?
Bismillah. Maaflah ye. Aku sibuk lain macam. Nak update blog ni dia perlukan idea dan masa yang mencurah curah tau. Rindu jugak nak update, tapi bila nak update dia jadi macam, okay takdak cerita la pulak. Hehe. Jadi, kali ni aku nak kongsi pengalaman lagi....

Post has attachment
Pembedahan Gigi Bongsu (Horizontal semi-impacted)
Bismillah. Sejak beberapa hari ni, banyak pula aku tengok member dok post pasai sakit gigi kat Facebook lah Twitter lah kan, so alang alang aku macam rajin ni, mai lah aku cerita kenangan aku cabut gigi bongsu aku. Tapi dah setahun lebih la aku buat. Start ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
My Bestfriend Solemnization & Reception 01&07 May 2016
Bismillah. Alhamdulillah. Selesai kedua-dua majlis sahabat baik aku dua minggu berturut-turut. HAHA orang lain kawin, aku yang busy macam majlis aku. Tapi takpa, aku seronok sebab selesai semua dah. Happy tengok kawan-kawan happy! Yeayy. Terima kasih KakDi ...

Post has attachment
#JannahReview Ada Apa Dengan Cinta 2
Hola hola. Sejak tengok cerita Ada Apa Dengan Cinta 2 semalam, terus berkobar-kobar rasa nak menulis tau. Hehe. Over! Cakap aku, sapa yang zaman era tahun 2000 ni yang tak layan cerita ni, habaq mai aku. Lepas 14 tahun, masa tu umur aku baru 11 tahun, aku t...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded