Profile cover photo
Profile photo
IGC уеб дизайн и софтуер
37 followers -
Aut inveniam viam, aut faciam
Aut inveniam viam, aut faciam

37 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Sylius е мощна платформа за e-commerce, базирана върху framework Symfony, която позволява изграждането на електронни магазини от висока сложност. Всички бъндали в Sylius са автономни, което позволява тяхната лесна модификация и надграждане, а също така и лесната интеграция на тази платформа за електронна търговия във вече изградени проекти на Symfony 2. Всеки един Symfony програмист ще се почувства в съвсем позната територия, използвайки Sylius.
Add a comment...

Post has attachment
Днес от централата на Google обявиха, че планират в началото на месец Май да пуснат нов ъпдейт на техния алгоритъм за ранкинг, който да даде още по-голяма тежест на това дали един сайт се вижда добре под мобилни устройства.
Add a comment...

Post has attachment
Google публикуваха в техния уебмастърски блог пост, който препоръчва на блогърите, които получават безплатни продукти като подаръци от компании и производители, че трябва да се придържат към спазването на определени "добри практики", за да са сигурни, че няма да бъдат наказани от търсачката.
Add a comment...

Post has attachment
Чрез маркирането на Вашата информация Вие предоставяте на търсещите машини допълнителни данни, които им помагат да разберат по-добре съдържанието на уеб сайта Ви. Също така чрез него можете да постигнете и обогатени снипети в SERP-а, което води и до повишаване на CTR. След като добавите маркерите можете да тествате как Google вижда страницата Ви чрез инструмента за тестване.
Add a comment...

Post has attachment
Визуалният маркетинг на съдържанието се превърна в мощен инструмент и не трябва да пропускате възможността да се възползвате максимално от неговите силни страни. Изследователи публикуваха данни, че визуалната информация се възприема 60000 пъти по-бързо от обикновения текст.
Още повече последни изследвания сочат, че в последните 20 години информацията е нараствала с 5 пъти по-бърз темп отколкото през периода 1966-1986. Това рязко нарастване изведе на преден план и нуждата от инфографики, за да може да се съкрати чувствително времето, чрез което можем да научим нещо ново.
Add a comment...

Post has attachment
Докато дизайна и съдържанието са елементите, с които комуникирате с Вашите посетители, то SEO оптимизацията е начина, по който комуникирате с търсещите роботи. Onsite SEO оптимизацията в своята същина се фокусира върху организирането на съдържанието на уеб сайта Ви по начин, който позволява на търсещите роботи лесно да намират информацията във сайта Ви, да го класифицират правилно, като същевременно се поддържа потокa от авторитет, получен от сайта.
Add a comment...

Post has attachment
Успехът на “call to action”-ите може да се измери чрез конверсиите, които се изчисляват като разделите броя на интеракциите с елемента на броя показвания на съответния елемент. Определянето на най-подходящите ПЗД-та в повечето случаи става чрез използването на А/Б тестове, при които два различни варианта на една и съща страница се показват на един и същи брой потребители и вариантът с по-висока конверсия се избира за основен.
Add a comment...

Post has attachment
Основната цел на Вашия дизайн трябва да е бързо и ефикасно да предава на посетителите информация относно същината на сайта и какво предоставя на потребителите. Не забравяйте, че дизайнът трябва освен да е красив, да отговаря и на нуждите на Вашите потребители.
Add a comment...

Post has attachment
Готов е уебдизайнът на новия ни проект - електронен магазин за аксесоари за мобилни телефони на Casecom. Свеж, изчистен и елегантен! Очаквайте скоро и самият сайт!
PhotoPhotoPhoto
2014-03-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Един нов проект, който приключихме съвсем скоро. Клиентите ни от Серендипити са млада туристическа фирма, която има за цел да популяризира различни дестинации, както в България, така и по цял свят. Получи се един много свеж и готин сайт, който напълно пасва и на техния характер. Пожелаваме им успех :) http://serendipity-bg.com/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-03-13
5 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded