Profile cover photo
Profile photo
Marliana ayu
8 followers
8 followers
About
Marliana's posts

Post has attachment
Kisah Rumah : My messy kitchen
Assalamualaikum.. skrg ni dapur rumah sewa kami tu.. tengah berkecah.. sbbnya.. tuan umah iaitu my father in law suruh renovate dapur tu.. pecah pintu n tingkap dapur ke balkoni dapur (balkoni ke??) and pasang ke belakang.. kiranya dah takde balkoni la lepa...

Post has attachment
Kisah anak-anak : kejayaan mereka
Assalamualaikum.. cerita lama baru nak type..malasssss... ni cerita minggu2 terakhir cuti sekolah.. Alhamdulillah atas kejayaan anak2ku.. anak2 yang cemerlang dunia & akhirat (insyaallah) Tahniah anak-anakku Aisy & Auni Aisy.. walaupun result sek keb tersas...

Post has attachment
KIsah ku : Bertukar
Assalamualaikum.. lama betul tak menghapdet..bizi katanya.. ni pun update dengan laju.. x bizi pun.. tapi serba salah hapdet time keje.. hahaha.. report tengah takde.. semua dh settle.. kisah bertukar ni..tukar line telefon.. lepas fedap dengan line C ni.. ...

Post has attachment
Kisah sahabat : Doa untuk Zura
Assalamualaikum.. pagi ini hati diruntun hiba.. bila dapat tau sahabat maya ku Zura   ditimpa musibah.. terkejut bila wassap message untuk nak beli maajun.. di balas asben zura dan maklumkan zura berada di ICU HKL.. kerana operate buang rahim.. bayi dalam k...

Post has attachment
Kisah Umum : Undang Luak Jelebu Meninggal Dunia
Assalamualaikum.. Undang tempat asal den.. Jelebu..meninggal pukul 7.30 malam semalam.. kat bawah ni gambar beliau..   link berita Utusan  hari ini.. Jenazah disemadikan dekat tanah perkuburan sebelah umah mak den tu jo.. dekat sangat dengan umah omak den.....

Post has attachment
Kisah kasih sayang : Anak "bulu"
Assalamualaikum.. weekend lepas kenduri doa selamat kat kampung mama.. sempena adik nak gi nikah kat Kedah 30hb ni  tambah adik pompuan nak masuk pulis... kenduri sabtu malam ahad.. kan cadangnye nak buat kek utk besday Amni.. tak jadik jugak.. takdo maso n...

Post has attachment
Kisah daku : Open House opis..
Assalamualaikum.. Majlis hari raya opis ku tahun ni awal dari biasa. selalunya dah ujung2 syawal.. kali ni minggu ke-3 raya dah buat dah.. mcm biasa event sekali setahun.. masing2 sibuk melaram.. termasuk le mak mok ni.. sebok gak nak mekap beria2.. untuk k...

Post has attachment
Kisah Amni : Happy 2nd Birthday my baby
Assalamualaikum.. semalam 19/08/2014..  genaplah usia si kecik kami 2 tahun.. ikut tarikh omputih la.. ikut bulan islam 1 Syawal aritu dah cukup umur dah.. dah potong kek pun kan aritu.. so besday kali ni.. xde wat pape pun.. just wish gitu je.. budak besar...

Post has attachment
Kisah Amni : Alam Ria PASTI
Assalamualaikum... Hari ahad aritu 17/08/2014.. pepagi seawal kul 7++ am dah keluar umah.. menuju ke gombak.. sebab si Kakak Auni ada pertandingan nasyid.. Alam Ria PASTI nama pertandingan tu.. untuk sekolah PASTI dia.. lawan PASTI-PASTI lain seluruh Wilaya...

Post has attachment
Kisah En Shamz : Happy birthday my man
Assalamualaikum.. semalam 14/08/2014 adalah besday en hubby.. so ade sikit surprise untuk beliau ini tahun.. ade sikit lebih bajet dapekla merasa surprise dari biniknye ini.. kalo tak.. kami2 ni x biasa pun bagi2 hadiah masa special day kami.. sebab bajet k...
Wait while more posts are being loaded