Profile cover photo
Profile photo
Nurul Aini Mohd Noor
9 followers -
ainshare.blogspot.com
ainshare.blogspot.com

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Aurat dan Kesihatan
Teks: Nurul Aini Mohd Noor Bismillah wa alhamdulillah.  Hari ni cuti sebab ada appointment untuk sesi fisioterapi. So tak dapat nak swimming, kita layan kaki pulak hari ni. Bila buat fisio (fisioterapi) ni, ada rezeki baik dapat physioterapist yang baik. Ya...
Add a comment...

Post has attachment
10 Tanda Toksin Berlebihan dalam Badan
Teks: Nurul Aini Mohd Noor Bismillah wa alhamdulillah.. Seronok tengok diorang yang baru lepas selesai jalani 7-Days-Detox-Challenge. Ada yang turun 2kg, ada yang turun 5kg, ada tu sampai 8kg lose weight! Dahsyat dahsyat. Tak kisah la berapa jumlah berat ya...
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Shaklee Julai 2016: Vivix
Teks: Nurul Aini Mohd Noor Bismillah wa alhamdulillah.. Assalamu'alaikum~~ Perghh berhabuk! Kulat sawang dah tempat ni. Allah... istiqamah.. istiqamahnya mana?? Kata minat tapi tak sempat. Kata suka tapi asyik bertunda. Asyik je kalah dengan masa. Haru! Tak...
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Shaklee Julai: Vivix
Teks: Nurul Aini Mohd Noor Bismillah wa alhamdulillah.. Assalamu'alaikum~~ Perghhhh berhabuk! Kulat sawang betul tempat ni. Aduhai istiqamah.. istiqamahnya mana? Selalu kalah dengan masa. Kata minat tapi tak sempat. Haru! Tak mengapa. Perlahan-lahan kayuh. ...
Add a comment...

Post has attachment
Set Menyusu Shaklee (basic)
Teks: Nurul Aini Mohd Noor Bismillah wa alhamdulillah... Sengaja nak share. Set Shaklee yang atas ni dikatakan bagus untuk membantu menggalakkan kuantiti dan kualiti susu badan. Dalam set asas ni ada: 1 canister ESP Sumber protein dari Soya Non GMO yang mem...
Add a comment...

Post has attachment
1 Rejab 1437H
Teks: Nurul Aini Mohd Noor Bismillah wa Alhamdulillah.. اسلام عليكم 1 Rejab 1437H Ada yang berpuasa hari ni? SubhanaAllah untungnya mereka yang dapat berpuasa hari ni. Peluang mengejar ruang menambah pahala extra di hujung minggu!  Bertuah bertuah.  Puasa r...
Add a comment...

Post has attachment
Jangan lupa senyum!
Bismillah wa alhamdulillah... Yaumul Jumu'ah. Perbanyakkan salam. Perbanyakkan doa. Perbanyakkan mengaji. Perbanyakkan sedekah. Perbanyakkan senyum. "Manfaat tersenyum itu salah satunya dapat merangsang orang lain juga untuk tersenyum. Ketika kita tersenyum...
Add a comment...

Post has attachment
7 Tanda Kekurangan Omega 3
Teks: Nurul Aini Mohd Noor Bismillah wa alhamdulillah.. Tubuh manusia tak dapat menghasilkan asid lemak Omega-3 dengan sendiri. Kita perlu supply Omega 3 pada tubuh kita secara teratur melalui diet (pemakanan) harian kita, kerana ianya sangat penting untuk ...
Add a comment...

Post has attachment
13 Tips Redakan Batuk
Teks: Nurul Aini Mohd Noor Bismillah wa alhamdulillah.. Anda pernah alami batuk berpanjangan? Tak selesa kan? Tekak pun rasa perit je. Bertambah-tambah haru kalau hari tu kita kena handle event, meeting atau mungkin pada ketika itu ada kalangan kita yang ma...
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Shaklee April 2016
Teks: Nurul Aini Mohd Noor Bismillah wa alhamdulillah... سبحان الله الحمد لله الله اكبر Dah masuk bulan baru dah kan. Ahlan ya April. Terima kasih Allah untuk setiap nikmat yang tak pernah putus. Memberikan ruang dan peluang untuk saya sentiasa memperbaharu...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded