Profile

Scrapbook photo 1
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Αναμνησεις αγαπης Γνωριμιες-Συνοικεσια
ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ 26 71305 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
281 400 1284
22 followers
AboutPostsPhotosVideos
Story
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ AΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ  προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στης γυναίκες που ψάχνουν να βρουν το σύντροφο της ζωής τους

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ AΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ανανεώθηκε και σας προτείνει ακόμα περισσότερους τρόπους για να γνωρίσετε το σύντροφο σας! Βασικός μας στόχος βέβαια είναι μία γνωριμία ζωής, μια γνωριμία με ένα άτομο που σας ταιριάζει και με το οποίο θα αναπτύξετε μια σχέση που να καλύπτει τις ανάγκες σας και να σας κάνει να νιώθετε πληρότητα και ευτυχία.Ένα είναι σίγουρο! Υπάρχει ένας άνθρωπος που αντιστοιχεί σε όλους μας, και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να τον/την βρείτε. Και κάτι ακόμα. Ότι όπως υπάρχει ο ιδανικός σύντροφος, έτσι ακριβώς υπάρχει και ο ιδανικός τρόπος για να τον γνωρίσετε…Μερικοί από εσάς έχετε ανάγκη να ανανεώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, άλλοι μόλις έχετε έρθει από το εξωτερικό και αισθάνεστε «καινούργιοι» σε αυτή τη πόλη, άλλοι μπορεί να έχετε απομονωθεί μέσα σε ένα γάμο που σας τελείωσε, άλλοι θέλετε να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο, να γελάσετε, να ανανεώσετε το κύκλο σας γιατί όλο τα ίδια πρόσωπα συναντάτε. Για όλους εσάς, από 23 ετών και πάνω, έχουμε τρόπους γνωριμιών που σίγουρα σας ταιριάζουν και που εάν επιμείνετε, σίγουρα θα σας φέρουν πιο κοντά στον στόχο σας για μία νέα γνωριμία που θα σας αλλάξει τη ζωή!!Αυτό ακριβώς είναι που μας απασχολεί σαν γραφείο, να βρούμε τον τρόπο που ταιριάζει στον χαρακτήρα σας, στην κοινωνική σας θέση, στο επάγγελμά σας, ή στην ηλικία σας για να επιτύχετε με αποτελεσματικότητα το στόχο σας, διακριτικά και με εχεμύθεια. Κάποιοι από σας θα θέλουν να συναντήσουν το ταίρι τους κάνοντας «clubbing» μαζί μας, κάποιοι μέσα από την ηρεμία του γραφείου τους, και τέλος κάποιοι να αναθέσουν σ’εμάς εξ’ολοκλήρου το δύσκολο αυτό έργο και να ειδοποιηθούν όταν θεωρήσουμε ότι είμαστε σε θέση να τους προτείνουμε άτομα που επιλέξαμε σαν πιο κατάλληλα για το προφίλ τους. Μπορείτε να διαλέξετε όποιο τρόπο γνωριμίας νομίζετε ότι σας ταιριάζει. Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε όλους τους τρόπους μαζί. Ένα είναι βέβαιο, ότι το γραφείο μας θα είναι δίπλα σας για ασφάλεια, συμβουλές και στήριξη.

Επειδή κατανοούμε ότι μια γνωριμία μέσω ενός γραφείου γνωριμιών μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση για εσάς, αλλά και επειδή νιώθουμε ότι αντιπροσωπεύουμε μια πολύ σύγχρονη ιδέα για τα ελληνικά δεδομένασας δίνουμε τη δυνατότητα να μας τηλεφωνείτε καθημερινά, για να κλείσετε μία δωρεάν δεκάλεπτη ενημερωτική συνάντηση στο γραφείο μας, ώστε να μας γνωρίσετε από κοντά προτού αποφασίσετε να κάνετε αυτό το σημαντικό βήμα για το μέλλον σας: να γίνετε μέλος μας.

Για αδέσμευτους ξεχωριστούς ανθρώπους του καλού γούστου η επιλογή είναι μία και σας οδηγεί στο γραφείο γνωριμιών γάμου AΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ H εμπειρία μας, γεμάτη επιτυχίες, σας εξασφαλίζει την πραγματοποίηση των πιο γλυκών ονείρων σας.
Οι πελάτες μας, άνδρες – γυναίκες 25-75 ετών είναι επιτυχημένοι, γοητευτικοί επιστήμονες, επιχειρηματίες με υψηλό κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο και επιθυμούν να δεσμευτούν σε μια σοβαρή σχέση γάμου, ζωής.
Τι μας κάνει μοναδικούς
Δίνουμε έμφαση σε αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε, την ευτυχία σας, με τον/την ιδανικό/ή σύντροφο για να σχεδιάσετε μαζί το μέλλον σας.

Στο φιλικό περιβάλλον του Γραφείου Συνοικεσίων AΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ θα νιώσετε την διαφορά προσωπικής επαφής και εξυπηρέτησης.
Η διαδικασία του Γραφείου Συνοικεσίων AΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ξεκινάει επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2814 0o1284, ώστε να κανονίσουμε μια προσωπική συνάντηση για να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να αναδείξουμε τι ακριβώς σας ταιριάζει και τι βαθύτερα θέλετε ώστε να αρχίσουμε την αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου.
Δίνουμε έμφαση σε αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε
Το επόμενο βήμα είναι οι συναντήσεις και οι συζητήσεις μετά από κάθε ραντεβού ώστε να αποκτήσουμε την τελειότερη δυνατή εικόνα για εσάς, τις δυνατότητές σας και τις προσδοκίες σας από τη σχέση γάμου-ζωής που θέλετε να δημιουργήσετε.Αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να επιτύχουμε το επιθυμητό και πλήρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα για εσάς.
Ήσασταν άτυχοι σε επιλογές συντρόφων; Δεν έχετε χρόνο για τα προσωπικά σας; Σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο σε άσκοπες γνωριμίες;Το γραφείο συνοικεσίων AΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ είναι η λύση έχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ δύσκολες στην εποχή μας. Είμαστε πλέον δύσπιστοι σε ότι λένε οι γύρω μας. Κλεινόμαστε στον εαυτό μας και τελικά μένουμε μόνοι. Ακόμα και η κρίση, μας έχει κάνει να σκεφτόμαστε καχύποπτα για τον καθένα.Υπάρχει τρόπος να αποφευχθούν όλα τα παραπάνω η αναζήτηση συντρόφου σας, είναι προσωπική μας υπόθεση! Μαζί πορευόμαστε στην αναζήτηση και μαζί προχωράμε τη γνωριμία ή προχωράμε σε… άλλη γνωριμία. Οι επιλογές πολλές. Κάπου εκεί έξω είναι και το δικό σας ταίρι. Ελάτε να το αναζητήσουμε μέσω του Γραφείου Συνοικεσίων μας. Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτο… όσο πιο σύντομα έρθετε, τόσο καλύτερα για εσάς!

Μη διστάζετε καθόλου… μαζί θα είμαστε στο νέο σας ξεκίνημα στη ζωή, χωρίς αίσθημα μοναξιάς.
Εμπιστευθείτε τη σοβαρότητα και την εχεμύθεια του Γραφείου μας........................Contact info
Phone
281 400 1284
Address
ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ 26 71305 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Google+ URL