Profile cover photo
Profile photo
Bo Sätterberg
71 followers -
En lagom tjock man i sina bästa år.
En lagom tjock man i sina bästa år.

71 followers
About
Bo's posts

G+ nya layout är om möjligt ännu mindre intuitiv än klassiska G+. Man får leta runt efter allting för ingenting känns självklart. Var är de inlägg jag gjort i olika sammanhang? Var finner jag mina följare? De jag själv följer? mm. Nå tyvärr den här communityn är ett typexempel på när tekniknörderiet har slagit ut användarvänligheten. Den gamla KISS-regeln gäller fortfarande. Keep it simple stupid. Kan också sägas enligt EBBA-regeln: Easier become better always. :)

Post has shared content

Post has attachment

Post has attachment
32-årige polisen Ahmed Merabet blev nermejad och brutalt avrättad på öppen gata när han försvarade det fria ordet.
Honor him!
#JeSuisAhmed
http://mic.com/articles/107988/the-hero-of-the-charlie-hebdo-shooting-we-re-overlooking

God Jul allihop!

Post has attachment
http://www.linusjonkman.com/?p=4459 "Den amerikanska psykologen Jean Twenge går så långt som till att påstå att den intensivt extroverta nutidsnormen fostrat en armé av små narcissister"
Jag tror att han har en poäng här :)

Jag har Google att tacka för att jag missat ett viktigt mail. Detta eftersom Googles spamfilter tycker sig ha rätten att avgöra vilka av mina inkommande mail på Gmail som är spam.
"Att detta mail hamnat här beror på att det kommer mycket spam från swipnet-adresser"
Jösses säger jag så korkat. Men kanske har jag mig själv att skylla eftersom jag inte kollat ev. inställningar för detta, om det nu finns några. Jag måste kolla om det finns just någon inställning där man kan stänga av det här spamfiltret. I annat fall tvingas jag gå igenom papperskorgen varje dag. Google ska helt enkelt ge blanka den i mina mail, jag vill själv avgöra vad som är spam eller inte.

Post has attachment

Post has attachment
Kanske snart dags att anmäla ett lag:
http://hackforsweden.se/

Google Chrome verkar inte "fatta" CSS fullt ut. Egendefinierade h-taggar i CSS-filen ser inte ut att funka och det är ju såpass anmärkningsvärt att jag börjar undra om jag missat något. Någon mer som märkt av detta?
Wait while more posts are being loaded