Profile cover photo
Profile photo
fafa zahirah
91 followers -
Mamy Kekris & working at home mommy
Mamy Kekris & working at home mommy

91 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Essential Oil Balm yang baik untuk anak-anak
Bismillah ir-Rahman ir-Rahim” (بسم الله الرحمن الرحيم) Aku nak mintak maaf pada yang whatsapp aku bertanyakan tentang Young Living Essential Oil, buat masa ini aku tak jual essential oil sebab aku tengah fokus pada Lullabies balm yang marketnya tengah naik....
Add a comment...

Post has attachment
Apa itu "Essential Oil" dan kegunaanya dalam kehidupan hari-hari
Bismillah ir-Rahman ir-Rahim” (بسم الله الرحمن الرحيم) Aku tahu sekarang ni Essential oil (EO) makin dapat tempat di hati ramai orang. Customer aku sendiri ada yang memilih membeli Essential oil berbanding Lullabies Balm untuk anak mereka yang demam. Walapu...
Add a comment...

Post has attachment
Me Time si WAHM
Me Time si WAHM
namaakufazahirah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday
#WordlessWednesday Don't talk...Just ACT Don't say...Just SHOW Don't promise...Just PROVE LULLABIES BABY BALM NATURAL
Wordless Wednesday
Wordless Wednesday
namaakufazahirah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bila anak demam 4 hari.
Ini cerita 5 hari lepas. Si Airis tetiba demam. Semalamnya elok je pergi open house, pergi Alamanda shopping-shopping, sekali esok nya isnin boleh demam. (aku rasa dia demam rindu si mama angah dia. sebelum mama angah dia balik, dia pergi bantai melalak mac...
Bila anak demam 4 hari.
Bila anak demam 4 hari.
namaakufazahirah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Macam mana sebenarnya kehidupan seorang "Work at Home Mom" (WAHM)
Masa raya hari tu, lama aku duduk rumah mentua aku. Aku suka berborak dengan dia sebenarnya. Dia suka bercerita. Aku respect dia. Anak 11 orang semuanya, semua dia uruskan sendiri. Sampai sekarang, kalau anak-anak balik, tersebut nak makan itu ini, terus di...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded