Profile cover photo
Profile photo
fafa zahirah
58 followers -
Mamy Kekris & working at home mommy
Mamy Kekris & working at home mommy

58 followers
About
fafa's interests
View all
fafa's posts

Post has attachment
Marhaini Beauty Serum
Kulit Kusam, Tak berseri, lingkaran hitam bawah mata, wajah tak berseri antara penyebab kaum wanita kurang yakin terhadap diri sendiri. Penggunaan "Skin Care" dari bahan-bahan yang tinggi dengan chemical mungkin akan mencantikkan kulit wajah hanya pada luar...

Post has attachment
Senarai Pemenang "Must Love Giveaway by Auroma Scents"
Assalamualaikum Haaaa jangan ingan aku lupa na announce! Semalam aku tak berapa sihat, nak on laptop pon rasa mual-mual.. so aku postpone le hari ni ok! So tak payah nak cakap banyak..just chek it out kat bawah ni nama-nama pemenang GA Auroma Scents! Tahnia...

Post has attachment

Post has attachment
Kisah Viral Supplement?
Assalamualaikum semua! Puasa? 15 hari lagi je kan.. semoga diberi kesihatan untuk teruskan puasa sampai kehujung. Aku kan, baju raya pon tak beli lagi.. duit pon tak tukar lagi. Ya Allah cepat sangat tau masa berlalu. 2 minggu je lagi..huihuihui Tu cer baca...

Post has attachment
Hari ni last day join "Must Love Giveaway by Auroma Scents" tau!!
last pukul 11mlm untuk korang join. lepas tu tak valid tak..hehhe

esok atau lusa insyaAllah aku akan update pemenangnya. Sebab macam ramai, aku mungkin upkan lagi hadiahnya ke beberapa orang lagi. Insyaallah semoga allah beri rezeki dan pulangan rezeki untuk korang ye :)

jangan tggu lama-lama... klik link & join sekarang!

selamat berpuasa :)

Post has attachment
Senarai Peserta "Must Love Giveaway by Auroma Scents"
Alhamdullilah, thanks korang sudi join GA aku. Kat bawah ni senarai kesayangan yang join ye. akan di update dari masa ke semasa-insyaAllah Start 5/6/20117 End 11/6/2017 Pemenang akan diumukan pada 12@13/6/2017 insyaAllah 5 X TRAVEL PACK BY AUROMA SCENTS TER...

Post has attachment
ade lagi yang belum klik & join?

GA ni baru je start.. still sempat nak klik & join :)

Post has attachment
Giveaway Annivesary Dan Duit Raya
Mengantuk aku menunggu "loading" .. line internet hari ni sangat la siput huhu.. GA kedua aku join rini. Bulan puasa ni otak agak slow nak menulis . Lagipun si Airis ni lately nak aku tengok dia 24/7 huhu.. Korang nak duit raya? meh join GA ni. Mana tau rez...

Post has attachment
Giveaway Kad Raya by Zafirah Nazri
Ingat lagi once upon a time , kad raya ni memang aku menunggu posmen hanta tau. Rekod aku pernah dapat 100 kad raya masa tahun berapa tah sebab masa tu aku aktif dekat chatting group jadi dapat la banyak bertukar-tukar kad raya (masa ni Wassap/FB?telegram b...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded