Profile cover photo
Profile photo
At Monday
17 followers -
At Monday | iedereen gratis zichtbaar op de arbeidsmarkt!
At Monday | iedereen gratis zichtbaar op de arbeidsmarkt!

17 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Met de missie " iedereen zichtbaar op de arbeidsmarkt" bewandelt At Monday een geheel nieuw en revolutionair pad. Natuurlijk zijn er instanties en websites die werkzoekenden helpen om zich kenbaar te maken op de arbeidsmarkt. Zij blijven echter steken op of de kosten die ze hier voor rekenen, of de summiere informatie die er wordt verstrekt over de werkzoekende. At Monday doet het anders, beter.

Op het openbaar toegankelijke platform kan iedere werkgever geheel gratis zoeken in een bestand van inmiddels 77.000+ gemotiveerde werkzoekenden. Wekelijks stijgt het aantal kandidaten met aantallen tussen de 500 en 1000 profielen. Stuk voor stuk werkzoekenden die zich presenteren mat CV, foto en/of video, diploma's, getuigschriften en portfolio's. Kortom zoeken in kandidaten die niet alleen zeggen wat ze kunnen en willen maar ook vertellen wie ze zijn.

Het succes wordt inmiddels ook opgemerkt door gemeenten en werkgevers servicepunten. Gemeente Breda, Alphen-Chaam, Gilze-Rijen en meer gemeenten en servicepunten hebben samenwerkingsovereenkomsten afgesloten om de uitstroom van werkzoekende uitkeringsgerechtigden te stimuleren.

Meer info of direct zoeken naar een geschikte medewerker? Ga naar .... www.atmonday.nl/kandidaten
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vorige week leuke kennismaking met de nieuwe burgemeester van Breda, Paul Depla. Natuurlijk ook de unieke samenwerking tussen Breda en At Monday besproken.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded