Profile cover photo
Profile photo
Luiza B
96 followers
96 followers
About
Posts

Post has shared content
Public
Project published in the amazing Dodho Magazine :)
Breathing Skin Series by Luiza Boldeanu | Dodho Magazine
Add a comment...

Post has attachment
Fotografia de portret nu ține numai de cameră foto și model, ci de o întreagă gamă de emoții, gesturi și expresii. Dacă mai adăugăm aici și studii de lumină, recuzită și comunicare cu subiectul, ajungem să ne dăm seama că o fotografie ce se credea ușor de realizat, nu mai este chiar așa, mai ales dacă vrem ca ea să comunice cât mai mult. Impreuna cu Tatiana Volontir îți vom fi călăuze la sesiunea de workshop din septembrie și te vom ghida pentru a reuși să vezi altfel fotografia de portret. Vom folosi subiectul și emoția lui, gesturile și recuzita, compoziția și lumina pentru a crea imagini frumoase și pentru a spune povești interesante.

PORTRETUL CONCEPTUAL ȘI FINE ART - Brașov - 650 lei

Sesiunea 22-25 septembrie 2016 - http://www.photolife.ro/…/Portretul-conceptual-si-fine-art-…
Sesiunea 06-09 octombrie 2016 - http://www.photolife.ro/…/Portretul-conceptual-si-fine-art-…

Vă așteptăm.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pentru cei care inca nu au citit aritcolul in revista Photolife, iata si partea a doua a articolului scris impreuna cu Dan Dinu ce descrie experienta noastra in Iordania. 
Multumim Mihai pentru publicare smile emoticon
Enjoy it!
Add a comment...

Post has attachment
Happy to announce that i am finalist on January Shoot The Face Contest!

http://shoottheframe.com/shoot-the-face-finalist-gallery/ 

Winter moods © Luiza Boldeanu

Model: Maria Stefana Savastre
Photo
Add a comment...

Post has attachment
O surpriza frumoasa pentru voi toti din partea echipei Photolife :)

O revista cuprinzatoare cu incorporeaza informatii despre turele in care am fost, despre ce va pregatim anul acesta, ganduri si imagini atat de la voi cat si de la trainerii Photolife.
Lectura placuta si asteptam parerea voastra :)
Un an fain plin de inspiratie si lumina buna va dorim.

Revista poate fi descarcata de aici : http://www.photolife.ro/PHLmagazine/PHLmagazine2015.pdf .
Photo
Add a comment...

Post has attachment

PHOTOLIFE EXPO

La PhotoLife ne place să călătorim, să descoperim și să fotografiem locurile minunate prin care mergem, însă în același timp nu vrem să fim egoiști și să păstrăm aceste amintiri frumoase numai pentru noi, așa că ne place să le și împărtășim. Așa cum v-am obișnuit de ceva ani încoace, vă așteptăm împreună cu Librăria Okian din Brașov la o expoziție foto, care să celebreze locurile pe care le-am văzut împreună.

Cel de-al optulea an al nostru de existență ne-a purtat prin locuri deja cunoscute, cum ar fi Irlanda de Nord, Delta Dunării sau Maramureșul, însă am venit și cu locații noi, aproape toate în premieră în România, cum ar fi Namibia, Islanda, Lofoten, Scoția sau Iordania. Am trăit împreună momente unice, de la valurile uriașe din Ballintoy în Irlanda și până la pășitul printr-un vulcan în Islanda, de la luminile spectaculoase ale Aurorei în Lofoten și până la adrenalina dată de vânătoarea unui ghepard în Namibia, sau de la vremea capricioasă îndurată în Scoției și până la ceaiul băut cu beduinii în deșertul Iordaniei. Tot acest periplu fotografic este dedicat pasiunii cu care fiecare expozant declanșează de fiecare dată, este dedicat bucuriei pe care o resimți atunci când vezi o imagine bună, este dedicat prieteniilor formate la fiecare întâlnire în parte. Toate imaginile din expoziție sunt realizate în cadrul turelor foto organizate la PhotoLife, indiferent că au fost ture practice de la curs, workshop-uri din țară sau photo tour-uri în diverse colțuri ale lumii.

Fotografii care expun sunt: Alexandra-Irina Ionescu, Alexandru Bobeică, Alexandru Preoteasa, Alexandru Mazăre, Claudiu Drocas, Cristian Bălteanu, Cristian Cerghedean, Daniela Barac, Diana Popescu, Florentina Tîlvîc, Gabriel Barac, Gabriela Dragomir, Gheorghe Butoeru, Laurent Lefevre, Lehel Gyorgy, Liviu Dragomir, Luiza Cerghedean, Mariana Cotoi, Nicoleta Varga, Răzvan Iliescu, Remus Munteanu, Sorin Tarcea, Tina Genovia Obreja și Vlad Popescu.

Expozitie: 02-29 februarie 2016
Vernisaj: marți 02 februarie ora 18.00

Librăria Okian se află în Brașov, str. Mureșenilor nr. 1, iar programul de vizitare este luni – vineri 12:00-20:00, sâmbătă 11:00-19:00.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NEPAL – portrete și povești

Dragii mei,

Impreuna cu PhotoLife vă invit pe 27 ianuarie la Ceainăria Open Heart din Brașov, într-o oază de liniște și sănătate, pentru a lua parte la un eveniment dedicat Nepalului. Deși această țară se remarca mai ales prin prezența celor mai înalți munți din lume, oamenii care trăiesc aici sunt și ei remarcabili.

Invitatul nostru special este Sega, autorul bestseller-urilor Namaste – Un roman de aventuri spirituale în India și Namaste – Un roman de aventuri spirituale în Nepal. Din 2014 își călăuzește cititorii dornici de aventură în Nepal și o să vă încânte cu povești despre oamenii locului, despre spiritualitate și aventură.

Pentru ca evenimentul să fie pe deplin reușit, o să aveți ocazia și să degustați un ceai nepalez oferit de gazdele noastre.

Vernisaj – 27 ianuarie 2016 ora 18:30
Ceainăria Open Heart se află pe str. Michael Weiss nr. 18, etaj 1, Brașov.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
FOTO-DOCUMENTAREA FAUNEI - întâlnire cu Dan Dinu și Cristian Goga

Photolife și Libraria Okian din Brașov vă invită la un nou eveniment din cadrul proiectului Întâlnire cu Fotografia ce va continua și în 2016. Am avut până acum invitați care ne-au vorbit despre portret, fotografie de stradă, natură și wildlife, fotografie nud, iar acum a venit timpul să ne aplecăm și asupra unor aspecte mai puțin discutate în sfera așa-zis artistică, însă extrem de importante în zona științifică.

Fotografia documentară este extrem de importantă din punct de vedere istoric, pentru că ne reflectă o lume care la un moment dat poate să nu mai existe, însă în același timp este foarte importantă și pentru studiu. Invitații noștri din această întâlnire, Cristian Goga și Dan Dinu, vă vor povesti despre ce înseamnă pentru ei fotografia wildlife și de ce este importantă și o abordare documentară a acestui subiect. Cristian se ocupă aproape exclusiv de acest gen de fotografie, poate și datorită pasiunii lui pentru păsări, pe care vrea să le ilustreze în toată splendoarea lor. Dan folosește fotografia documentară în diverse proiecte în care este implicat și în care abordarea faunei în acest fel este esențială. Cei doi fotografi au mers în multe ture împreună și se completează foarte bine când vine vorba de abordarea animalelor în fotografie.

Prin aceste întâlniri veți avea ocazia să cunoașteți diverși fotografi, veți putea discuta despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, veți putea face schimburi de idei, iniția proiecte și, nu în ultimul rând, veți putea inchega noi prietenii cu oameni care împart aceeași pasiune cu voi.

Înscrierile la aceste întâlniri se fac în baza unei confirmări, locurile în sală fiind limitate. Pentru înscriere și alte informații puteți folosi florin.ifrim@okian.ro sau numărul de telefon 0728 728 315. Intrarea este liberă.

Foto-documentarea faunei – invitați Cristian Goga și Dan Dinu
Vineri 29 ianuarie ora 18:30 - Librăria Okian, str. Mureșenilor nr. 1
Photo
Add a comment...

Post has attachment
OAMENII ÎN FOTOGRAFIE - curs foto online

Îți place fotografia de portret? Vrei să înveți mai mult? Nimic mai simplu. PhotoLife îți aduce exact ce ai nevoie, un curs de fotografie online și doi traineri la dispoziția ta. Cursul online pe care noi îl susținem încă din 2009 este unic în țară și îți oferă șansa să înveți fotografie chiar și atunci când nu ai prea mult timp, când nu ai un curs care să te mulțumească în orașul tău, sau când ești în afara țării. Nu da înapoi când auzi că este online, lecțiile concepute să fie foarte interactive, temele care te pun la treabă și mai ales trainerii, te vor face să crezi că ești într-o sală de curs. Am pus mult suflet și muncă în acest curs, ajuns acum la o versiune nouă, completată și îmbunătățită, așa că vă invităm să îl descoperiți.

OAMENII ÎN FOTOGRAFIE – versiunea 2.0 - 300 pagini / 600 de fotografii – traineri Luiza Boldeanu & Tatiana Volontir – 03 februarie 2016 – 450 lei
Mai multe informații și inscriere pe http://www.photolife.ro/…/200/Oamenii-in-fotografie-Feb-2016

Peste 1500 de cursanți au urmat din 2007 și până astăzi cursurile, workshop-urile și turele noastre foto și credem noi că nu i-am dezamăgit.

Te așteptăm și pe tine alături de noi.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
O surpriza frumoasa pentru voi toti din partea echipei Photolife :)

O revista cuprinzatoare cu incorporeaza informatii despre turele in care am fost, despre ce va pregatim anul acesta, ganduri si imagini atat de la voi cat si de la trainerii Photolife.
Lectura placuta si asteptam parerea voastra s:)
Un an fain plin de inspiratie si lumina buna va dorim.

Revista poate fi descarcata de aici : http://www.photolife.ro/PHLmagazine/PHLmagazine2015.pdf .
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded