Profile cover photo
Profile photo
Mawardi Yunus
12 followers -
Owner and blog writer of www.mawardiyunus.com & www.projektravel.com
Owner and blog writer of www.mawardiyunus.com & www.projektravel.com

12 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Mawardi Yunus commented on a post on Blogger.
YaALLAH rasa macam nak ke pulau pinang je sekarang. kita ni dahla suka makan apam. tengok jenis2 apam tu rasa macam nak cuba semua. nnti nak g penang nak carilah
Add a comment...

Post has attachment
Mawardi Yunus commented on a post on Blogger.
wah memang nampak selesa dan smart betul rekabentuk baby car seat Nuna Rava ni. nanti boleh recommand kat abang ni. boleh beli kat anak sedara
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Mawardi Yunus commented on a post on Blogger.
butterfly projek ni kalau anjur event tak pernah tak meriah. produk-produk pun semua menarik dan bagus. untung jadi beauty blogger kan
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded